Η Jennifer Aniston αλλάζει εμφάνιση για χάρη του νέου της ρόλου

Η Jennifer Aniston αλλάζει εμφάνιση για χάρη του νέου της ρόλου

aniston-squirrel-ring-071713spΗ Jennifer Aniston μέσα από την τηλεοπτική σειρά “Friends και τον ρόλο της ως Rachel Green, ταυτίστηκε την άψογη εμφάνιση που πάντα είχα ο ρόλος αλλά κυρίως με τα υπέροχα ξανθά μαλλιά της, look που συνέχισε να έχει και μετά το τέλος της σειρά. Έτσι όταν η ηθοποιός  εμφανίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης για τα γυρίσματα της ταινίας  “Squirrels to the Nuts”, με κοντά καστανά μαλλιά έκανε πολλά κεφάλια να γυρίσουν αλλά και τον τύπο να ασχοληθεί  για ακόμα μια φορά μαζί της.

Αλλά μην ανησυχείτε η ηθοποιός δεν έκοψε ούτε έβαψε στα αλήθεια τα μαλλιά της για την επερχόμενη κωμική ταινία της. Η Anistonέχειφορέσειμια περούκαγια τις ανάγκες της ταινία, η οποία επικεντρώνεταισεένα παντρεμένοσκηνοθέτη τουBroadwayπου ερωτεύεταιμια πόρνηκαι θέλει να τηνβοηθήσει και ναπροωθήσειτην καριέρα της. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο PeterBogdanovich, ενώ συμμετέχουν επίσης οι Owen Wilson, Cybill Shepherd, Eugene Levy και ο Ελληνοαμερικάνος Tommy Bayiokos.

Η αλλαγή ήταν αρκετά μεγάλη για την ηθοποιό, αλλά ο αρραβωνιαστικός της, JustinTheroux, δεν δείχνει να ενοχλείται. Μάλιστα ο JustinTheroux πρόσφατα επισκέφτηκε τον τόπο που γίνονται τα γυρίσματα της ταινίας και το ζευγάρι πέρασε μαζί τον ελεύθερο χρόνο της ηθοποιού στην Νέα Υόρκη, οι δυο τους γευμάτισαν μαζί πριν επιστρέψει η Anistonστα γυρίσματα.

NO COMMENTS

Leave a Reply