Ο “Papou” αρχίζει γυρίσματα στο Detroit

Ο “Papou” αρχίζει γυρίσματα στο Detroit

securedownload“Papou” είναι ο τίτλος της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας του σκηνοθέτη Michael Angelo Zervos, τα γυρίσματα της οποίας άρχισαν στις αρχές του μήνα στο μετρό του Detroit. Σύμφωνα με το πρόγραμμα τα γυρίσματα στην περιοχή θα διαρκέσουν περίπου έναν μήνα, ενώ η παραγωγή είναι ενθουσιασμένη.

“Μετά από μόλις μια εβδομάδα που ήρθαμε στην περιοχή, νιώθω σαν να πρόκειται για μια νέα οικογένεια και ανυπομονώ να ξεκινήσω.” όπως δήλωσε ο ηθοποιός Giavani Cairo, ο οποίος στην ταινία υποδύεται τον Constantine Yannis.

Η πρώτη μέρα των γυρισμάτων έγινε στο νησί του Archie’s Coney (Archie’s Coney Island) στην Livonia, όπου πολύς κόσμος στεκόταν όρθιος έξω από ένα εστιατόριο προσπαθώντας να ρίξει μια ματιά την ώρα των γυρισμάτων. Τοπικά εστιατόρια δώρισαν προϊόντα για το σκηνικό , ενώ μια γιαγιά έφτιαξε επιδόρπια για τους ηθοποιούς και το συνεργείο.

Η ταινία της Mother and Midwife Pictures, περιστρέφεται γύρω από ένα νεαρό αγόρι και τον άρρωστο παππού του. Την παραγωγή της ταινίας  “Papou” έχουν αναλάβει οι βετεράνοι του είδους Michael Sinanis και Christos Moisides. Στο cast επίσης συμμετέχει ο Έλληνας ηθοποιός Γιώργος Βογιατζής, αλλά και ο Evan Kole (“The Avengers”).

Στην εταιρεία παραγωγής δέχονται ακόμη αιτήσεις για επιπλέον ρόλους τις ακόλουθες ημέρες:  29, 30,31 Ιουλίουκαι 1 Αυγούστου. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει στο info@motherandmidwife.com, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επισκεφτεί το motherandmidwife.com

NO COMMENTS

Leave a Reply