Τom Hanks – Rita Wilson: Απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Αντίπαρο!

Τom Hanks – Rita Wilson: Απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Αντίπαρο!

Τom Hank_Rita WilsonΣτον δικό του παράδεισο την Αντίπαρο, που διατηρεί εξοχική κατοικία, επέλεξε για ακόμα μια χρονιά να κάνει τις διακοπές του ο χολιγουντιανός ηθοποιός, Τom Hanks με την ελληνικής καταγωγής σύντροφο του, Rita Wilson!
Ο ηθοποιός επισκέπτεται την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Αντίπαρο περίπου δώδεκα χρόνια, καθώς αποτελεί το δικό του ησυχαστήριο και πέρνα αρκετό μέρος από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Το χολιγουντιανό ζευγάρι, συχνά φιλοξενεί και φίλους από την Αμερική που μένουν μαγεμένοι από το όμορφο μέρος.
Το καθημερινό τους πρόγραμμα, περιλαμβάνει κολύμπι στις χρυσαφένιες παραλίες του νησιού, απογευματινές βόλτες στα σοκάκια και φαγητό σε γραφικά ταβερνάκια με ιδιαίτερη προτίμηση το φρέσκο ψάρι, αλλά και παραδοσιακές συνταγές.
Ο Τom Hanks είναι ευγενικός και πάντα πρόθυμος να βγάλει φωτογραφία με όποιον τον αναγνωρίσει. Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι θα παραμείνει στο νησί όλο τον Αύγουστο για να γεμίσει μπαταρίες και να επιστρέψει δυναμικά στους ρυθμούς του Λος Άντζελες!
(Πηγή: tlife)

NO COMMENTS

Leave a Reply