Απών από την πρεμιέρα ταινίας του ο Galifianakis λόγω … γέννας!

Απών από την πρεμιέρα ταινίας του ο Galifianakis λόγω … γέννας!

Zach-Galifianakis-300x232Ο Zach Galifianakis και η σύζυγός του, Quinn Lundberg, όχι μόνο έκαναν εξαιρετική δουλειά διατηρώντας τον γάμου τους στην αφάνεια τον προηγούμενο χρόνο, αλλά επίσης εξέπληξαν τους πάντες όταν ο ηθοποιός έχασε την πρεμιέρα της τελευταίας του ταινίας, επειδή πρόκειται να γίνουν γονείς!

Ο  Galifianakis δεν παραβρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας  “You Are Here”, στο Φεστιβάλ κινηματογράφου στο Τορόντο, ενώ ο σκηνοθέτης Matthew Weiner δήλωσε στο  “E! News” πως ο μελλοντικός πατέρας δε μπορούσε να είναι παρών καθώς η γυναίκα του γεννούσε!

“Και εμείς πραγματικά το μάθαμε την Πέμπτη” όπως είπε ο Weiner συμπληρώνοντας “ ο Zach πρόκειται να γίνει ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου.”

Πρόκειται για το πρώτο παιδί του ζευγαριού, το οποίο παντρεύτηκε τον περασμένο Αύγουστο. Το ευχάριστο γεγονός επιβεβαίωσε και ο manager του  Zach, “έχασε την πρεμιέρα, επειδή η σύζυγός του είναι “πολύ” έγκυος και πρόκειται να γεννήσει σύντομα και δεν ήθελε να ρισκάρει την πιθανότητα να μην είναι στο Λος Άντζελες, όταν θα γεννούσε.”.

Εμείς απλά να τους ευχηθούμε να τους ζήσει!!!

NO COMMENTS

Leave a Reply