Το “Before Midnight” στο Hollywood Film Award

Το “Before Midnight” στο Hollywood Film Award

BeforeMidnight-300x168Η ταινία “Before Midnight”, η τρίτη ταινία που ολοκληρώνει την ερωτική ιστορία του Jesse και της Celine ακολουθώντας τους στο πέρασμα του χρόνου, τιμάτε από το 17ο ετήσιο Hollywood Film Award.

Το Hollywood Screenwriters Award πρόκειται να απονεμηθεί στους Julie Delpy, Ethan Hawke και Richard Linklater για το σενάριο της ταινίας που επικεντρώνεται στο πρωταγωνιστικό ζευγάρι καθώς βολτάρει ανάμεσα στα ερείπια της Μεσσηνίας. Η ιστορία εξελίσσεται 9 χρόνια μετά το τελευταίο ραντεβού του και της Celine, που είδαμε στο “Before Sunset”, και σχεδόν 20 χρόνια από την πρώτη τους συνάντηση σε εκείνο το τρένο για την Βιέννη στο “Before Sunrise”.

Το τιμητικό βραβείο θα παρουσιαστεί στην τελετή του τρέχοντος έτους στις 21 Οκτωβρίου στο Beverly Hilton Hotel στο Beverly Hills. Σύμφωνα με τον παραγωγό ιδρυτή και εκτελεστική της εκδήλωσης, Carlos de Abreu, “τα τελευταία δέκα χρόνια, συνολικά 96 υποψηφιότητες Oscar ® και 34 Oscar ® δόθηκαν στις τιμώμενες από το Hollywood Film Award ταινίες.”.

Το Hollywood Film Awards τιμά αγαπημένους αστέρες, σκηνοθέτες και επερχόμενα ταλέντα, ενώ παραδοσιακά ξεκινά τις βραβεύσεις της χρονιάς με λαμπρούς σταρ και κορυφαία στελέχη της βιομηχανίας του θεάματος.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό είναι μόνο η αρχή για το “Before Midnight” και τα πολλά βραβεία που πρόκειται να κερδίσει.

NO COMMENTS

Leave a Reply