Η Sasha Grey και ο Elijah Wood πρωταγωνιστούν στην ταινία “Open Windows”

Η Sasha Grey και ο Elijah Wood πρωταγωνιστούν στην ταινία “Open Windows”

Screen-Shot-2013-09-18-at-9.21.11-AM

Στον απόηχο της είδησης πως η Sasha Grey γράφει το πρώτο της μυθιστόρημα ανακοινώθηκε πως η Ελληνοαμερικανή πρωταγωνιστεί στην ταινία  “Open Windows”.

Η ταινία, της οποίας το πρώτο trailer μόλις κυκλοφόρησε, επικεντρώνεται σε μια διάσημη ηθοποιό πουν ακούει στο όνομα Jill και την υποδύεται η Sasha Grey, η ηθοποιός πρόκειται να δειπνήσει με έναν από τους μεγαλύτερους θαυμαστές της, τον Nick( τον οποίο υποδύεται ο γνωστός μας από τον “Άρχοντα των δαχτυλιδιών”  Elijah Wood), αφού κέρδισε το δείπνο μέσω διαδικτύου. Όταν ο υποτιθέμενος manager της ηθοποιού φτάνει στο ραντεβού ανακοινώνει στον Nick πως ο διαγωνισμός ακυρώθηκε και του προσφέρει ένα βραβείο παρηγοριάς, το οποίο όμως τους δίνει την δυνατότητα να παρακολουθούν κάθε κίνηση της Jill μέσω του υπολογιστή του Nick. Πολύ σύντομα ο Nick θα ανακαλύψει πως αποτελεί ένα μόνο μέρος ενός μεγαλύτερου και πραγματικά τρομακτικού παιχνιδιού.

 Την σκηνοθεσία υπογράφει ο  Nacho Vigalondo, ενώ η ταινία πρόκειται να προβληθεί πρώτα στις Ισπανικές αίθουσες, και έπειτα και σε άλλες χώρες. Ωστόσο δεν έχει οριστεί ακόμα πότε θα προβληθεί στις ΗΠΑ.

Εδώ μπορείτε να δείτε το trailerτης ταινίας  (αγγλικά και με ισπανικούς υπότιτλους) :

http://www.youtube.com/watch?v=z8prOZOIR2A

SIMILAR ARTICLES

NO COMMENTS

Leave a Reply