Ο Tom Hanks μιλά για το πώς είναι να είσαι “παππούς”

Ο Tom Hanks μιλά για το πώς είναι να είσαι “παππούς”

Screen-Shot-2013-10-01-at-9.15.12-AM

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στην τηλεοπτική εκπομπή “Entertainment Tonight”, ο Tom Hanks  μίλησε για τη νέα του ταινία, “Captain Phillips”, αλλά και για τα εγγόνια του.

Ο 57χρονος ηθοποιός, ο οποίος είναι παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής  Rita Wilson, γιόρτασε πρόσφατα τον ερχομό ενός ακόμα εγγονιού. Ο γιός του, Colin, υποδέχτηκε την δεύτερη του κόρη τον περασμένο Ιούλιο. Όταν η Nancy O’Dell ρώτησε τον ηθοποιός πως τον φωνάζουν τα εγγόνια του εκείνος απάντησε πως τον φωνάζουν “papou (παππού)” και συνέχισε εξηγώντας “Είναι ελληνική λέξη” και εξήγησε τι ακριβώς σημαίνει.

Ο Tom Hanks ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τον ελληνικό πολιτισμό, ενώ στο παρελθόν είχε δηλώσει πως νιώθει “110% Έλληνας”. Ο ίδιος και η γυναίκα του συχνά είναι οι οικοδεσπότες του Ελληνικού Φεστιβάλ του καθεδρικού της Αγίας Σοφίας (Saint Sophia Cathedral Greek Festival), που πραγματοποιείτε στο Λος Άντζελες.

Η O’Dell και ο Hanks συζήτησαν επίσης για το ρόλο του στο “Captain Phillips”, μια ταινία η οποία βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Ο ηθοποιός υποδύεται τον χαρακτήρα που αναφέρει ο τίτλος, έναν καπετάνιο ο οποίος καλείται να προστατέψει το πλήρωμα του από την επίθεση Σομαλών πειρατών κατά Αμερικανικού πλοίου.

Η ταινία θα προβληθεί στις Αμερικανικές αίθουσες την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου.

NO COMMENTS

Leave a Reply