Η ταινία “Gone with the Sea” ταξιδεύει στο Hollywood

Η ταινία “Gone with the Sea” ταξιδεύει στο Hollywood

Gone-with-the-sea

Για πρώτη φορά στην ιστορία, μια ελληνική ταινία μικρού μήκους θα συμμετάσχει επίσημα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου CineRockom, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 17 με 19 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για την ταινία μικρού μήκους του Μάριο Ιορδάνου  “Gone with the Sea”, η οποία θα ξεκινήσει το ταξίδι της για την “Μέκκα” του κινηματογράφου.

Λίγες μέρες νωρίτερα, 12 Οκτωβρίου, η ταινία θα προβληθεί στο Λονδίνο στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου (London Greek Film Festival).

Η ταινία “Gone with the Sea” είναι μια χαμηλού κόστους παραγωγή, η οποία όμως διανεμήθηκε και θα προβληθεί και στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες, γεγονός που σπάνια συμβαίνει με ταινίες μικρού μήκους.

Η ταινία ολοκληρώθηκε την άνοιξη του 2013 και μέχρι σήμερα έχει πάρει πολύ καλές κριτικές. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Μάριος Ιορδάνου, ο οποίος έγραψε και την μουσική. Το σενάριο συνυπογράφουν, επίσης, ο Μάριος Ιορδόνου και η Σοφία Καρατζιάν, οι οποίοι είναι και οι πρωταγωνιστές της ταινίας.

Η ταινία αναφέρεται σε έναν μοναχικό καλλιτέχνη, των οποίων οι πίνακες δείχνουν τη σκοτεινή πλευρά της ζωής,  ενώ ο ίδιος νιώθει απογοητευμένος από τους ανθρώπους και πηγαίνει στην θάλασσα, όπου και θα αρχίσει έναν “διάλογο” μαζί της. Αυτός ο ιδιότυπος διάλογος θα τον βοηθήσει να ανακαλύψει πως όταν τα μάτια της ψυχής μας είναι ανοιχτά, ακόμη κι αν νιώθουμε μόνοι και κάθε ελπίδα για αλλαγή σε αυτόν τον κόσμο φαίνεται να χάνεται, κάτι ή κάποιος … μπορεί να συμβεί …

NO COMMENTS

Leave a Reply