Οι σταρ του Hollywood βοηθούν την Ελλάδα

Οι σταρ του Hollywood βοηθούν την Ελλάδα

Praksis_Event_Los_Angeles_AlexVaccaPhotographyΈνα φιλανθρωπικό γκαλά και ένας έρανος πραγματοποιήθηκε στο Hollywood στις 9 Οκτωβρίου , σκοπός ήταν η ενίσχυση της ελληνικής, φιλανθρωπικής οργάνωσης “Praksis” και η ευαισθητοποίηση γύρω από το θέμα των αστέγων στις ελληνικές πόλεις.

Ανάμεσα στους καλεσμένους και πολλά ελληνικά ονόματα του Hollywood. Όλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν νόστιμα, παραδοσιακά ελληνικά γλυκά και κοκτέιλς, ενώ από την βραδιά δε θα μπορούσε να λείπει η ζωντανή μουσική αλλά και μια ζωντανή, σιωπηλή δημοπρασία.

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η τέως βασίλισσα Άννα – Μαρία και η κόρη της Θεοδώρα, η Nia Vardalos, η ηθοποιός Melina Kanakaredes, η τραγουδίστρια Ariana Savalas, το πανέμορφο μοντέλο Patricia Kara, ο στυλίστας George Kotsiopoulos, η τραγουδίστρια και συνθέτρια Vassy και η ηθοποιός Sofia Milos.

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε συνεντεύξεις από την εκδήλωση:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mLJpf_R1J3M#t=134

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Jane Owen της JOPR, σε συμπαραγωγή με την Ελληνίδα ηθοποιό Paraskevi Bakis.

Praksis-event_Los_Angeles

Η “PRAKSIS” είναι μια ανεξάρτητη ΜΚΟ, η οποία έχει ως κύριο στόχο της τη δημιουργία, εφαρμογή και υλοποίηση ανθρωπιστικής και ιατρικής δράσης.

H “PRAKSIS” δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στα δυο μεγάλα αστικά κέντρα την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, αλλά και στην Λέσβο και στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας. Ενώ οι εθελοντές της οργάνωσης απλώνονται και δραστηριοποιούνται σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Ο κύριος στόχος της οργάνωσης είναι η καταπολέμηση του κοινωνικού και οικονομικού αποκλεισμού των κοινωνικά ευπαθών ομάδων, και η υπεράσπιση των βασικών πολιτικών και κοινωνικών δικαιωμάτων τους.

NO COMMENTS

Leave a Reply