Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η Kelly Clarkson!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η Kelly Clarkson!

 clarkson22f-1-web

Μετά από μήνες συζητήσεων και υποθέσεων για το πότε και που θα παντρευτούν η Kelly Clarkson και ο αγαπημένος της Brandon Blackstock, οι δυο τους παντρεύτηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε σε μια σεμνή οικογενειακή τελετή.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2012 και ενώ αρχικά σχεδίαζαν έναν μεγάλο γάμο με πολλούς καλεσμένου, τελικά κατέληξαν να παντρευτούν σε μικρή, οικογενειακή τελετή σε μια φάρμα στο Tennessee. Την είδηση του γάμου τους έδωσε η ίδια η Clarkson μέσω twitter λέγοντας “Είμαι επίσημα κα Blackstock J Παντρευτήκαμε χθες στο Blackberry Farms στο TN, το πιο όμορφο μέρος στον κόσμο!”

Η Clarkson, η οποία είναι ελληνικής καταγωγής από την πλευρά της μητέρας της, φορούσε ένα πανέμορφο νυφικό με δαντέλα της Βρετανίδας σχεδιάστριας Alice Temperley.

ClarksonWedding2

Η νύφη πανευτυχής μοιράστηκε κάποιες στιγμές από την ομορφότερη μέρα της ζωής της με τους φίλους της στο twitter ανεβάζοντας κάποιες φωτογραφίες. Για όποιον θέλει να δει παραπάνω στιγμιότυπα μπορεί να τσεκάρει τον λογαριασμό της νύφης, @kelly_clarkson .

NO COMMENTS

Leave a Reply