Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Romain Gavras στις Αμερικανικές αίθουσες

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Romain Gavras στις Αμερικανικές αίθουσες

our-day-will-come-620x413

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Romain Gavras, ενός σκηνοθέτη με μεγάλη εμπειρία στα μουσικά βίντεο, πρόκειται σύντομα να προβληθεί στις Αμερικανικές αίθουσες. Η ταινία έχει τίτλο “Our Day Will Come” και πραγματεύεται την ιστορία δυο περιθωριακών που ξεκινούν ένα ταξίδι στην Ιρλανδία, η ταινία είναι επίσης διαθέσιμη και σε ψηφιακές πλατφόρμες.

Η ταινία ολοκληρώθηκε το 2010 και πρωταγωνιστούν οι Vincent Cassel και Olivier Barthelemy. Η ταινία έχει περιγραφεί ως “παραισθησιογόνο θρίλερ” και επικεντρώνεται σε έναν ψυχολόγο (Vincent Cassel) και έναν έφηβο που αντιμετωπίζει προβλήματα bulling. Οι δυο τους αναζητούν μια κοινωνία πιο ανεκτική , αλλά ο δρόμος τους σύντομα θα φέρει αντιμέτωπους με την κτηνώδη βία και την καταστροφή.

Ο Romain Gavras, γιο του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, είναι περισσότερο γνωστός για την δουλειά του στον χώρο των βιντεοκλίπ, και κυρίως για το αμφιλεγόμενο μουσικό βίντεο  “Born Free” της M.I.A. . Πρόσφατα μάλιστα σκηνοθέτησε τον Robert Pattinson για την νέα διαφημιστική καμπάνια του οίκου Dior (Dior Homme), που προβάλλετε σε Ευρώπη και Αμερική.

 

NO COMMENTS

Leave a Reply