Ο ηθοποιός Tom Hiddleston της ταινίας “Thor” σπούδασε Ελληνικά!

Ο ηθοποιός Tom Hiddleston της ταινίας “Thor” σπούδασε Ελληνικά!

Screen-Shot-2013-11-07-at-8.47.45-AMΚαθώς η νέα ταινία Thor 2: Ένας σκοτεινός κόσμος ετοιμάζεται να βγει στους κινηματογράφους, μαθαίνουμε όλο και περισσότερα για τους συντελεστές της, όπως το γεγονός πως ο Loki, κατά κόσμο Tom Hiddleston σπούδασε και μιλά Ελληνικά!

Ο Tom Hiddleston, ο οποίος επιστρέφει ως σούπερ κακός/ θετός αδερφός του Thor, σπούδασε Λατινικά και Ελληνικά στο πανεπιστήμιο του Cambridge, ενώ παράλληλα επιδιώκει συνεχώς να βελτιώνει τις υποκριτικές του ικανότητες. Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο 32χρονος ηθοποιός είπε πως συνέχισε τις σπουδές του ακόμα και όταν η καριέρα του ως ηθοποιός είχε αρχίσει να εκτοξεύεται επειδή “δούλεψα πολύ σκληρά για να φτάσω εκεί για να επιτρέψω να το χάσω.”. Και όπως φαίνετε τελικά όλα πήγαν καλά για τον ηθοποιό και στα δυο επίπεδα και της υποκριτικής αλλά και των σπουδών του. Καθώς δεν είναι μόνο ένας Βρετανός ηθοποιός και θαυμαστής της Ελληνικής Μυθολογίας ( ο ίδιος έχει πει πως θα ήθελε πολύ να υποδυθεί τον Διόνυσο ή τον Οδυσσέα) αλλά επίσης μιλά άπταιστα Ισπανικά, Γαλλικά και Ελληνικά, ίσως λιγότερα άπταιστα.

Σε παλαιότερη συνέντευξη του για το περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ με αφορμή την ταινία “Το άλογο του πολέμου”, ο Hiddleston έκανε μάθημα Ελληνικών στον τότε συμπρωταγωνιστή του Benedict Cumberbatch απαγγέλλοντας και αναλύοντας στοίχους από την τραγωδία του Σοφοκλή “Ηλέκτρα” ( ο ίδιος συμμετείχε στο ανέβασμα της “Ηλέκτρας” και μάλιστα στην Αρχαία Ελληνική κατά την διάρκεια των σπουδών του στο  Cambridge).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα:

http://www.youtube.com/watch?v=noz8gRqPLGg

Στο μεταξύ θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον Hiddleston στη νέα ταινία Thor 2: Ένας σκοτεινός κόσμος, ενώ περιμένουμε να δούμε αν θα του δοθεί η ευκαιρία να υποδυθεί κάποιον Έλληνα Θεό σύντομα…

NO COMMENTS

Leave a Reply