Η Μαρία Μενούνος τιμήθηκε για την εθελοντική της δράση

Η Μαρία Μενούνος τιμήθηκε για την εθελοντική της δράση

menounosΗ παρουσιάστρια του Extra, Maria Menounos, τιμήθηκε με το βραβείο Point of Light για την εθελοντική της δράση όλα αυτά τα χρόνια. Το βραβείο δόθηκε στην Ελληνο-Αμερικανίδα τηλεπερσόνα γιατί παρακινεί τους διάσημους χολιγουντιανούς αστέρες και παραγωγούς να βοηθήσουν όσους το είχαν ανάγκη.

Τιμήθηκε επίσης και το ίδρυμα της Maria Menounos, Take Acτion Hollywood!, που έχει στόχο να αξιοποιήσει τη δύναμη της βιομηχανίας της διασκέδασης και της τηλεόρασης για να αφυπνίσει τους ανθρώπους για διάφορα κοινωνικά θέματα. Η Chase and Points of Light είναι η μεγαλύτερη οργάνωση του κόσμου, έχει εθελοντικό χαρακτήρα και δημιουργήθηκε από την the Daily Point of Light Award όταν πρόεδρος της ήταν ο Πρόεδρος George H. W. Bush. Η ανιψιά του, Lauren, επισκέφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα τη Maria Menounos στο Extra, για να της απονείμει το βραβείο.

Από τότε που ιδρύθηκε το Take Action Hollywood!, η Maria Menounos καθώς και πλήθος γνωστών αστέρων αφιερώνουν εθελοντικά το χρόνο τους για να βοηθήσουν καμπάνιες για την ευαισθητοποίηση του HIV/AIDS, την πρόληψη του διαβήτη και της παιδικής παχυσαρκίας, καθώς και για να ενημερώσουν το κοινό για θέματα φυλετικών διακρίσεων και αυτισμού.

Τέλος, η Maria Menounos, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο Καπιτώλιο ζήτησε από την κυβέρνηση να πραγματοποιήσει εκστρατείες ενημέρωσης για τον διαβήτη.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Points of Light και την εθελοντική δράση της Maria Menounos, επισκεφτείτε PointsofLight.org.

NO COMMENTS

Leave a Reply