Η Οριάνθη προτεινόμενη ως καλύτερη κιθαρίστρια

Η Οριάνθη προτεινόμενη ως καλύτερη κιθαρίστρια

OrianthiΗ Ελληνοαυστραλή Οριάνθη, η οποία διαπρέπει στη ροκ μουσική σκηνή, είναι προτεινόμενη ως Καλύτερη Κιθαρίστρια της Ροκ για το 2013 από το περιοδικό Guitar World. Το ίδιο περιοδικό την πρότεινε επίσης ως “Καλύτερο Εξώφυλλο”, καθώς εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του τεύχος του Απριλίου 2013.

Η 28-χρονη μουσικός, η οποία κυκλοφόρησε φέτος το τρίτο προσωπικό της άλμπουμ με τίτλο “Heaven in This Hell”, βρίσκεται στην κατηγορία “Καλύτερος Ροκ Κιθαρίστας” του δημοφιλούς μουσικού περιοδικού, μαζί με τους: Eric Clapton, Mark Tremonti, Jerry Cantrell και Josh Homme.
Για την κατηγορία “Καλύτερο Εξώφυλλο” του Guitar World, η Οριάνθη ανταγωνίζεται διάφορους καλλιτέχνες και μουσικά συγκροτήματα συμπεριλαμβανομένων των: Led Zeppelin, The Who, Stevie Rae Vaughan, Nirvana και Black Sabbath.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε πως η Οριάνθη θα εμφανιστεί πρώτη στο #BeMyBand, το οποίο δίνει την ευκαιρία σε επίδοξους μουσικούς να παίξουν δίπλα σε έναν μεγάλο καλλιτέχνη σε έναν θρυλικό χώρο. Ντράμμερς, μπασίστες, κιθαρίστες αλλά και μουσικοί που παίζουν πλήκτρα, καλούνται να στείλουν ένα σύντομο βίντεο από τις καλύτερες ζωντανές εμφανίσεις τους για μια ευκαιρία να εμφανιστούν με την Οριάνθη  ζωντανά στη σκηνή στο Λος Άντζελες.

Για να ψηφίσετε την Οριάνθη για την δημοσκόπηση του Guitar World, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  guitarworld.polldaddy.com#sthash.Zn3qoHKV.dpuf.
Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς να εμφανιστείτε μαζί της επί σκηνής στο Λος Άντζελες, επισκεφθείτε το talenthouse.com/perform-be-my-band-orianthi#sthash.Zn3qoHKV.dpuf

NO COMMENTS

Leave a Reply