Ελληνικής καταγωγής ηθοποιοί στο ‘Hollywood Game Night’

Ελληνικής καταγωγής ηθοποιοί στο ‘Hollywood Game Night’

Ribbet-collageΔιάσημοι αστέρες του Hollywood ελληνικής καταγωγής, όπως οι Michael Chiklis, Angie Harmon and Tiffani Thiessen, θα ενταχθούν στην μεγάλη λίστα των χολυγουντιανών αστέρων που θα φιλοξενηθούν την επόμενη σεζόν στο τηλεπαιχνίδι «Hollywood Game Night» του καναλιού NBC.

Η παρουσιάστρια του σόου Jane Lynch, θα  βάλει να παίξουν δυο μη επώνυμα πρόσωπα να αναμετρηθούν. Αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία για όλους, καθώς πέρα από τη χαρά και τη διασκέδαση, δίνει στους παίχτες τη δυνατότητα να κερδίσουν περισσότερα από 25.000 δολάρια.

Λόγω της δημοτικότητας του προγράμματος, έχουν προστεθεί πολλά παιχνίδι για την επόμενη σεζόν, όπως το «Clue-Boom!» και το «Show Me the Music». Στο πρώτο οι παίκτες θα πρέπει να μαζέψουν τα στοιχεία που χρειάζονται από ένα σάκο γεμάτο κομφετί καθώς όμως ο χρόνος τρέχει οι συμπαίκτες τους πρέπει να μαντέψουν τις απαντήσεις πριν ο χρόνος σταματήσει και «εκραγεί» ο σάκος με το κομφετί. Στο δεύτερο παιχνίδι το «Show Me the Music» που μοιάζει με παντομίμα, οι τρεις διάσημοι θα πρέπει να κάνουν τους συμπαίκτες τους να καταλάβουν τα τραγούδια μέσα από τις κινήσεις τους.

Μερικοί από τους διάσημους χολυγουντιανούς αστέρες που θα δούμε τη νέα σεζόν είναι και οι  Olivia Wilde, Jason Sudeikis, Christina Applegate, Rosie O’Donnell, Penny Marshal

NO COMMENTS

Leave a Reply