Μάχη ζωής για την Μαρία Κολοκούρη των Astarte

Μάχη ζωής για την Μαρία Κολοκούρη των Astarte

kolokouri-mariaΗ Μαρία Κολοκούρη, γνωστή και ως Tristessa, μέλλους του συγκροτήματος black metal, Astarte, δίνει μάχη με τη λευχαιμία.

Το συγκρότημα από την Αθήνα, ανακοίνωσε τον Οκτώβριο του 2013, πως θα ηχογραφούε το νέο άλμπουμ. Η διαδικασία όμως αυτή προς το παρόν ανεστάλη, καθώς μετά από ανακοίνωση του συζύγου της, Nicolas Maiis, στο facebook, ως η Μαρία βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στη μάχη της με τη λευχαιμία.

Η δημοσίευση αυτή αναρτήθηκε και στην σελίδα του συγκροτήματος στο facebook, στο οποίο ο Maiis, λέει:

“Με λένε Nicolas Maiis και είμαι ο σύζυγος της Μαρίας Κολοκούρη, την οποίο γνωρίζετε και ως Tristessa.
Δυστυχώς η ζωή είναι σκληρή, και στην δική μας περίπτωση ακόμη πιο σκληρή.
Η αγαπημένη μας Μαρία, βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στη μάχη της με τη λευχαιμία, πολεμώντας λεπτό προς λεπτό για τη ζωή της.
Οι άνθρωποι που γνωρίζουν τη Μαρία, ξέρουν πόσο δυνατός και μοναδικός άνθρωπος είναι, αλλά και πόσο ευγενική είναι με όλους.
Ως μητέρα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του γιου της, όπως επίσης στέκεται και δίπλα μου και μου δίνει δύναμη.
Τώρα ήρθε η στιγμή να σταθούμε εμείς στο δικό της πλευρό στέλνοντας την θετική μας ενέργεια και κάνοντας μια μικρή προσευχή σε όποιον θεό και αν πιστεύουμε.
Κάντε μια ευχή απο τα βαθη της ψυχής σας ώστε η Μαρία να νιώσει όλη την θετική ενέργεια, και να πάρει την δύναμη σας, αλλά και την ελπίδα που της χρειάζεται.
Ο γιατρός μας είπε πως χρειάζεται ένα θαύμα, δεν ξέρω τί και από ποιόν, σας παρακαλώ όμως προσευχηθείτε.
Γιατί η Μαρία χρειάζεται δύναμη, και εγώ αλλά και ο γιός μας Antonios Nearchos Maiis.”

Οι Astarte, οι οποίοι σχηματίστηκαν τον Σεπτέμβριο του 1995 με το όνομα LLOTH, έχουν κυκλοφορήσει 5 άλμπουμ, από την κυκλοφορία του πρώτου τους demo Dancing in the Dark Lakes of Evil, το 1997.

NO COMMENTS

Leave a Reply