Μαρία Μενούνος: Μιλάει για τις Χρυσές Σφαίρες και το Νέο Reality Show

Μαρία Μενούνος: Μιλάει για τις Χρυσές Σφαίρες και το Νέο Reality Show

Menounos_2014Το Greek Reporter συνάντησε στην 71η Απονομή των Βραβείων Χρυσές Σφαίρες τη Μαρία Μενούνος, η οποία μίλησε για τις προτιμήσεις της σε κάποιες υποψηφιότητες αλλά και για το νέο Reality Show που ετοιμάζει!

Η Μαρία ξεχώρισε την ταινία «ο Λύκος της Wall Street», λέγοντας με το δικό της μοναδικό τρόπο για τον πρωταγωνιστή της ταινίας Leonardo Di Caprio…  «Ο Leo έκανε πολύ καλή δουλειά»!

Της άρεσε επίσης πολύ το «Her» και η ταινία « Nebraska» του Alexander Payn.

Όσο για τους σταρ που ανυπομονούσε να πάρει συνέντευξη κάτα τη διάρκεια της βραδιάς; «Όλους!», δίνοντας όμως προβάδισμα στον πρωταγωνιστή του Breaking Bad, Bryan Cranston, τη Sandra Bullock και τον Tom Hanks.

Για το τέλος αφήσαμε το νέο reality show Chasing Maria Menounos, που θ’ αφορά τη ζωή και οικογένειά της Μαρίας Μενούνος.Το Chasing Maria Menounos θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο- 18 Μαρτίου όπως μας είπε- στην Αμερική.

«Θα δείτε τον μπαμπά μου να μου φωνάζει να παντρευτώ και να κάνω παιδιά!», είπε χαμογελαστή τονίζοντας πως θα είναι ένα άκρως αληθινό πρόγραμμα. Στην ερώτηση του Greek Reporter για το αν θα υπάρχουν στο reality σκηνές  από ελληνικά τοπία, η Μαρία μάς είπε ότι δεν έχει γίνει κάποιο γύρισμα στην Ελλάδα λόγω τεχνικών προβλημάτων. Ωστόσο το αφήνει ανοικτό ως ενδεχόμενο, αφού είναι κάτι που και η ίδια θέλει, για το επόμενο καλοκαίρι.

NO COMMENTS

Leave a Reply