Ο Chris Diamantopoulos στο “Hannibal”

Ο Chris Diamantopoulos στο “Hannibal”

chris-diamantopoulosΗ σειρά “Hannibal” που προβάλλεται στο κανάλι NBC θα φιλοξενήσει τον Chris Diamantopoulos σε μια guest εμφάνιση σε επεισόδιο του δεύτερου κύκλου.

Η σειρά είναι βασισμένη στο βιβλίο Red Dragon του Thomas Harris και εστιάζει στις εκλεπτυσμένες σχέσεις που έχει ο Will Graham ένα ειδικός ερευνητής του FBI με τον Δρ. Hannibal Lecter ο οποίος είναι ψυχίατρος και το πεπρωμένο του είναι να γίνει ο χειρότερος εχθρός του Will Graham.

Ο Chris Diamantopoulos θα εμφανιστεί στο 8ο επεισόδιο της σειράς μαζί με τον Jeremy Davies. Σύμφωνα με το TV Guide, o Davies θα υποδυθεί τον Peter Bernardone, «κάποιος που δουλεύει σε κέντρο διάσωσης ζώων και είναι ύποπτος για έναν περίεργο φόνο που διαπράχτηκε σε μια φάρμα που δούλευε», και ο Chris Diamantopoulos θα υποδυθεί τον Clark Ingram, τον εδώ και πολλά χρόνια κοινωνικό λειτουργό του Peter ο οποίος όμως έχει μεγάλη επιρροή στη ζωή του πελάτη του.
Μην ξεχάστε, λοιπόν, να δείτε τον Chris Diamantopoulos στο νέο κύκλο του «Hannibal», που έχει πρεμιέρα την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου.

NO COMMENTS

Leave a Reply