Ο Αλεξάντερ Πέιν συνομιλεί με το κοινό για τη νέα ταινία «Νεμπράσκα»

Ο Αλεξάντερ Πέιν συνομιλεί με το κοινό για τη νέα ταινία «Νεμπράσκα»

alexander-payneO Ελληνοαμερικάνος σκηνοθέτης Αλεξάντερ Πέιν θα λάβει μέρος στην εκδήλωση ένωσης σκηνοθετών Ανεξάρτητου Κινηματογράφου στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια.

Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιείται μια φορά την εβδομάδα στο διάστημα από 11 Φεβρουαρίου  έως 12 Μαρτίου, θα προσφέρει στους σκηνοθέτες και λάτρεις του κινηματογράφου την ευκαιρία να ακούσουν απευθείας τις καλύτερες ελεύθερες παραγωγές των σκηνοθετών και συνεργατών τους, ενώ θα διευρύνουν τον καλλιτεχνικό τους ορίζοντα.

Κατά τη διάρκεια συζητήσεων, οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα κληθούν να κάνουν ερωτήσεις και να αποκτήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία μέσα από μια δημιουργική διαδικασία .

Ο Πέιν θα μιλήσει κατά την τρίτη εβδομάδα στο Θέατρο Landmark, την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου. Η ομιλία του βραβευμένου σκηνοθέτη της Ακαδημίας θα αναφέρεται στις ταινίες του, τη σταδιοδρομία του, και τους τρόπους με τους οποίους έχει καταφέρει να ισορροπήσει την καλλιτεχνική ακεραιότητα με τις απαιτήσεις της αγοράς .

Η τελευταία ταινία του Πέιν «Νεμπράσκα» είναι προτεινόμενη για έξι βραβεία Όσκαρ φέτος, και στην κατηγορία Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Καλύτερης Ταινίας. Η ταινία αποτυπώνει εικόνες μιας άγνωστης Αμερικής, αναμνήσεις και αλήθειες, μέσα από τη συναισθηματικά φορτισμένη προσωπική διαδρομή του κεντρικού ήρωα.

Η συνδιάλεξη με τον Αλεξάντερ Πέιν θα είναι ανοιχτή και προς το κοινό. Τα εισιτήρια για την εκδήλωση και οι παρουσιάσεις σκηνοθετών είναι όλα διαθέσιμα στο Film Independent. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα : https://my.filmindependent.org/dcu14.

NO COMMENTS

Leave a Reply