Η Betty White θα εμφανιστεί στο Monday Night Raw

Η Betty White θα εμφανιστεί στο Monday Night Raw

betty-white-smiling-640.jpgΗ Betty White βαδίζει στα χνάρια ενός άλλου διάσημου ελληνικής καταγωγής που πρόσφατα επισκέφτηκε το Monday Night Raw.

Μετά τον Ελληνο-Φιλιπινέζο παλαιστή-που-έγινε-ηθοποιός Batista, ο οποίος μπήκε στην αρένα πριν από λίγες εβδομάδες για να νικήσει τον Royal Rumble, ανακοινώθηκε ότι η 92χρονη ηθοποιός και κωμικός Betty White θα βρίσκεται στο Raw, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου.

Η Betty White, της οποίας η μητέρα είναι Ελληνίδα (το πατρικό της όνομα είναι Cachikis), θα φιλοξενηθεί στο Monday Night Raw. Ακόμη δεν έχει ακουστεί ακόμη τι πρόκειται να δούμε, αλλά το πρόγραμμα έχει γίνει μια «απαραίτητη-στάση» όλων των διάσημων που θέλουν να κατακτήσουν το κοινό του WWE, το οποίο μετρά πάνω από 250 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί η Betty White θα πάει στην αρένα, η εμφάνιση της στο διάσημο σόου ίσως να έχει σχέση με την προώθηση του τρίτου κύκλου της σειράς «Off Their Rockers» που έχει πρεμιέρα στις 28 Φεβρουαρίου. Το δεύτερο σόου που πρωταγωνιστεί, το «Hot in Cleveland», έχει πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου στο TV Land.

NO COMMENTS

Leave a Reply