11 Ιανουαρίου οι Χρυσές Σφαίρες του 2015

11 Ιανουαρίου οι Χρυσές Σφαίρες του 2015

xrises sfairesΗ Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ (HFPA), η εταιρεία παραγωγής Dick Clark έχουν ανακοινώσει την ημερομηνία για την τελετή των Χρυσών Σφαιρών του επόμενου έτους.
Τα βραβεία θα απονεμηθούν την Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015.
Οι παρουσιαστές Tina Fey και Amy Poehler επιστρέφουν για τρίτη συνεχή χρονιά, και η τελετή θα μεταδοθεί ζωντανά στο NBC από ακτή σε ακτή, από τις 5 μέχρι τις 8 μ.μ. και από τις 8 μέχρι τις 11 μ.μ. από το Beverly Hilton στο Beverly Hills, Καλιφόρνια.

“Όχι μόνο έχουμε το προνόμιο να ανακοινώσoυμε την ημερομηνία της 72ης Ετήσιας Χρυσές Σφαίρες, αλλά είμαστε και πολύ ευγνώμονες για την Τίνα και την Amy οι οποίες θα παρουσιάσουν την τελετή για τρίτη συνεχή χρονιά”, δήλωσε ο Theo Kingma, πρόεδρος της Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ. “Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα παρουσιάσουν για άλλη μια φορά μια αξέχαστη τελετή των Χρυσών Σφαιρών!”

Μετά την επιτυχή παρουσίαση των προηγούμενων τελετών των Χρυσών Σφαιρών , η Ελληνοαμερικανίδα Tina Fey και η Amy Poehler συνεχίζουν για τρίτη χρονιά.

“Είναι πάντα η πρώτη επιλογή μας ως οικοδεσπότες και είμαστε ευχαριστημένοι που δέχτηκαν και πάλι,” είπε ο Kingma για το αχτύπητο δίδυμο.

Οι Χρυσές Σφαίρες είναι μια παραγωγή της Dick Clark Productions σε συνεργασία με την Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ (HFPA), προβάλλονται σε περισσότερες από 160 χώρες σε όλο τον κόσμο και είναι μία από τις λίγες τελετές απονομής βραβείων που περιλαμβάνει και κινηματογραφικές ταινίες αλλά και τηλεοπτικά προγράμματα.

NO COMMENTS

Leave a Reply