Οι Aniston, Wilson & Hanks πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια της Oprah

Οι Aniston, Wilson & Hanks πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια της Oprah

oprahΑν έχετε ήδη ακούσει για την νέα καμπάνια της Oprah Winfrey που ονομάζεται “Just Say Hello,” δηλαδή «Πείτε μόνο ένα γεια», τότε θα έχετε ακο΄σει και την πανέμορφη φωνή της Ελληνοαμερικανίδας Rita Wilson να τραγουδά το τραγούδι και θα πρέπει να έχετε αναγνωρίσει και άλλα διάσημα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από τη συγκεκριμένη καμπάνια.

Η καμπάνια “Just Say Hello” δημιουργήθηκε με σκοπό να βοηθήσει τους ανθρώπους να επικοινωνήσουν με τους υπόλοιπους. Εκτός από τις Rita Wilson, Jennifer Aniston, Taylor Swift, Julia Roberts και την καλύτερη φίλη της Oprah την Gayle King, συμμετείχε και ο σύζυγος της Rita Wilson ο Tom Hanks. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα μεγάλα ονόματα που πήραν μέρος στην καμπάνια “Say Hello” που έχει ως στόχο την καταπολέμηση της μοναξιάς αλλά και να δείξει πως μια μικρή ανθρώπινη χειρονομία μπορεί να κάνει την διαφορά.

Εδώ μπορείτε να δείτε το πρώτο βίντεο για την προώθηση της καμπάνιας. Επίσης, σε αυτό το λίνκ μπορείτε να ακούσετε και το τραγούδι της Rita Wilson, το οποίο έγραψαν οι Wilson, Brett James και Kelly Archer.

NO COMMENTS

Leave a Reply