Τηλεοπτικό ντεμπούτο για τον Nick Cassavetes

Τηλεοπτικό ντεμπούτο για τον Nick Cassavetes

nick_cassavetesΟ σκηνοθέτης ταινιών Nick Cassavetes δοκιμάζει κάτι καινούργιο: του ανατέθηκε να σκηνοθετήσει το πρώτο επεισόδιο για την τηλεοπτική σειρά του ABC «Astronaut Wives Club».

Σύμφωνα με ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Deadline, είναι η πρώτη φορά που ο Ελληνοαμερικανός σκηνοθέτης θα μπει πίσω από τις κάμερες για μια σειρά 10 επεισοδίων. Το δράμα, που τοποθετείται στη δεκαετία του 60, εστιάζει στις αληθινές γυναίκες που στάθηκαν στο πλευρό των μεγαλύτερων ηρώων της Αμερικανικής ιστορίας όταν η κατάκτηση του διαστήματος βρισκόταν στο αποκορύφωμά της. Μέχρι τώρα το μόνο γυναικείο όνομα που έχει ακουστεί είναι η Joanna Garcia.

Ο Nick Cassavetes είναι γνωστός επειδή έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες «The Noteboook», «Alpha Dog» και «She’s So Lovely» επίσης, πρόσφατα ανέλαβε και τη σειρά “The Other Woman». Τώρα κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο σε σειρές του ABC. Η σειρά «Astronaut Wives Club» επιλέχθηκε κατευθείαν ως το «σίγουρο χαρτί» και δεν θα δούμε το πρώτο πιλοτικό επεισόδιο. Η σειρά έχει προγραμματιστεί να βγει στον αέρα το καλοκαίρι.

NO COMMENTS

Leave a Reply