Ο Πρόεδρος Ομπάμα επισκέφθηκε τον Ζακ Γαλυφιανάκη

Ο Πρόεδρος Ομπάμα επισκέφθηκε τον Ζακ Γαλυφιανάκη

barak-obamaΛες και ο Justin Bieber δεν ήταν αρκετός για να τραβήξει την προσοχή των τηλεθεατών, ο Ζακ Γαλυφιανάκης πέρασε το διαδικτυακό του σόου «Between Two Ferns» σε ένα άλλο επίπεδο, αφού είχε καλεσμένο τον Πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα.

Στο βίντεο που ανέβηκε την Τρίτη στο Funny or Die, o Ζακ Γαλυφιανάκης υποδέχτηκε τον Πρόεδρο Ομπάμα ζητώντας του συγγνώμη που αναγκάστηκε να ακυρώσει μερικές φορές τη συνάντηση τους γιατί είχε χαλάσει το ποντίκι του. Οι δυο τους μιλούσαν για την πολιτική, όταν ο Γαλυφιανάκης ρώτησε τον Πρόδερδο Ομπάμα «Πως αισθάνεσαι που είσαι ο τελευταίος μαύρος Πρόεδρος;» και ο Ομπάμα απάντησε αμέσως «Αλήθεια; Πως αισθάνεσαι που είναι η τελευταία φορά που μιλάς με έναν Πρόεδρο;»

Στόχος του προέδρου ήταν να προσεγγίσει ένα νεανικό κοινό, το οποίο θα μπορούσε να χρηματοδοτήσει τον νόμο του για το σύστημα υγείας. «Μπορεί κανείς να εξασφαλίσει φτηνή κάλυψη υγείας. Οι περισσότεροι νέοι Αμερικανοί δεν είναι ασφαλισμένοι. Κι όμως, μπορούν να το πετύχουν με ελάχιστο κόστος, όσο πληρώνουν για τον λογαριασμό του κινητού τους τηλεφώνου», εξήγησε ο Ομπάμα.

NO COMMENTS

Leave a Reply