Η Amy Sedaris στη νέα κωμωδία “Chef”

Η Amy Sedaris στη νέα κωμωδία “Chef”

Sedaris_AmyΗ Ελληνο-Αμερικανίδα ηθοποιός Amy Sedaris είναι και αυτή μέρος των ηθοποιών που παίζουν στην νέα κωμωδία, “Chef”.

Ο Jon Favreau (“Iron Man,” “Swingers”), πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί την ταινία. Η ταινία εστιάζει σε ένα ταλαντούχο και δυναμικό σεφ, τον Carl Casper, ο οποίος δεν έχει τον απαιτούμενο χρόνο για να δείξει το πόσο καλός είναι στο εστιατόριο που έχει ανοίξει στο Λος Άντζελες. Ο σεφ Carl Casper αφού προσπαθεί μέσω των κοινωνικών δικτύων αν επιφέρει τη νέμεση στον κριτικό, που του έσβησε κάθε πιθανότητα δουλειάς. Με μια νέα άποψη για τη ζωή, ο Carl Casper παίρνει το δρόμο της επιστροφής προς το σπίτι του, μαζί με τον γιο του και βοηθό του, για να ξεκινήσουν εκεί μια νέα επιχείρηση.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ SXSW στο Τέξας, λίγες μέρες πριν και θα προβληθεί και τον Απρίλιο στο Φεστιβάλ Ταινιών Tribeca στη Νέα Υόρκη, και θα προβληθεί στους κινηματογράφους τον Μάιο.

Η Sedaris είναι μισή Ελληνίδα, ο πατέρας της είναι Έλληνας Ορθόδοξος. Είναι γνωστή για τη συμμετοχή της στις ταινίες “Elf” και “Puss in Boots”. Επίσης, έχει μια μεγάλη ιστορία στην τηλεόραση, αφού έχει εμφανιστεί σε σειρές όπως “30 Rock,” “Raising Hope,” “The Good Wife,” και “Hot in Cleveland.”

NO COMMENTS

Leave a Reply