Συναντήσαμε την Ελληνομεξικανίδα Melissa Jimenez και την οικογένειά της!

Συναντήσαμε την Ελληνομεξικανίδα Melissa Jimenez και την οικογένειά της!

melissa_jimenez_the_voiceΚατά τη διάρκεια των blind auditions στο αμερικανικό “The Voice” γύρισαν δύο κριτές, αντάλλαξε μερικές ελληνικές λέξεις με τη Σακίρα και μόλις πήρε την πρώτη μάχη για να περάσει στο επόμενο στάδιο του talent show. Τώρα, η τραγουδίστρια Melissa Jimenez δουλεύει μαζί με τον coach της, τον βραβευμένο με Grammy Usher, για να περάσει στο επόμενο στάδιο του “The Voice”.

Με μουσική εμπειρία που έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς- κυρίως λόγω του επαγγέλματος του πατέρα της- η Melissa Jimenez έχει ήδη ηχογραφήσει και συνεργαστεί με αρκετούς καλλιτέχνες όπως ο Roc-A-Fella και οι Damon Dash, Wyclef Jean, αλλά και με άλλους τραγουδιστές της rap. Επίσης έχει συνεργαστεί για την μουσική των ταινιών “First Daughter” και “Take the Lead.”

Pολλοί ταλαντούχοι τραγουδιστές παλεύουν για να βάλουν τα ονόματά τους στο χάρτη, η Jimenez ήδη προετοιμάζεται να παλέψει από βδομάδα σε βδομάδα για να παραμείνει στο “The Voice.” Το Greek Reporter μίλησε μαζί της μετά από την πρώτη της μάχη για να τη ρωτήσει μεταξύ άλλων γιατί αποφάσισε να συμμετάσχει στο σόου, το είδος της μουσικής που αντιπροσωπεύει και φυσικά για την ελληνική καταγωγή της. Επίσης η μητέρα της, Μαρία, και ο πατέρας της Horacio, μίλησαν μαζί μας για τις μουσικές αλλά και πολιτισμικές ρίζες της Melissa.

NO COMMENTS

Leave a Reply