Ένα βήμα πριν από την παραγωγή το ‘Kentucky Rhapsody’ του Nick Cassavetes

Ένα βήμα πριν από την παραγωγή το ‘Kentucky Rhapsody’ του Nick Cassavetes

nick_cassavetes (1)Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρίας παραγωγής, το νέο σχέδιο του Ελληνο-αμμερικανού σκηνοθέτη Nick Cassavetes έχει προχωρήσει ένα βήμα πριν από την παραγωγή.

Το “Kentucky Rhapsody,” ακολουθει τη ζωή του Kentucky Governor Albert “Happy” Chandler, ο οποίος ξερίζωσε τη ζωή της οικογένειας του και την πήξε στο Λας Βέγκας το 1970.

Μια νέα εταιρία έχει αναλάβει την παραγωγή, η MoonQuake Films. Η συγκεκριμένη ταινία είναι και η πρώτη κατάκτηση της εταιρίας.

«Το να παρουσιάσουμε την εταιρία μας με την ταινία ενός διακεκριμένου σκηνοθέτη, όπως ο Nick Cassavetes είναι πέρα από όσα είχαμε φανταστεί ποτέ», δήλωσε ο ιδρυτής της εταιρίας.

Ο ίδιος ο Nick Cassavetes θα σκηνοθετήσει και την ταινία. Το καστ της ταινίας δεν έχει ακόμη ξεκίνήσει, παρά το ότι έχεο ανακοινωθεί πως τα γυρίσματα της ταινίας θα γίνουν στο Kentucky και σε περιοχές του Λας Βέγκας.

Η τελευταία ταινία του Nick Cassavetes, μαι ρομαντική κωμωδία με τίτλο “The Other Woman,” και πρωταγωνίστριες τις Cameron Diaz, Kate Upton και Leslie Mann, βγαίνει αύριο στις κινηματογραφικές αίθουσες.

NO COMMENTS

Leave a Reply