Η Ρίτα Γουίλσον σε καμπάνια κατά του bullying

Η Ρίτα Γουίλσον σε καμπάνια κατά του bullying

Screen-Shot-2014-05-21-at-7.31.27-PM

Η Ελληνικής καταγωγής   ηθοποιός, τραγουδίστρια και παραγωγός του Χόλιγουντ, Ρίτα Γουίλσον, μιλά κατά του φαινομένου του σχολικού εκφοβισμού, παίρνοντας μέρος στην καμπάνια κατά του bullying που ονομάζεται Bystander Revolution.

Σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο, η Ρίτα Γουίλσον λέει στην κάμερα τι συμβουλές έδωσε στα παιδιά της σε σχέση με το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού.

«Ως μητέρα, αυτό που είπα στα αγόρια μου είναι πως θα πρέπει να αντιδρούν όταν κάτι δεν είναι σωστό και να έχουν το κουράγιο να το πουν» λέει η Γουίλσον στο βίντεο.

Η συγκεκριμένη καμπάνια ξεκίνησε από τον συγγραφέα και γονέα MacKenzie Bezos. Η ιστοσελίδα της καμπάνιας ανέβηκε τον Απρίλιου του 2014 και φιλοξένησε υλικό από δεκάδες μαθητές, ηγέτες, διασημότητες και πάνω από 300 ολιγόλεπτα βίντεο που περιγράφουν μια μεγάλη γκάμα προβλημάτων και περιστατικών αλλά και δυναμικές ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να σταματήσει το φαινόμενο του bullying.

Ανάμεσαστιςδιασημότητεςπουπαίρνουνμέροςστηνεκστρατείαξεχωρίζουνοι George Stroumboulopoulos, Salma Hayek, Jared Leto, Demi Lovato and Shailene Woodley.

NO COMMENTS

Leave a Reply