Η Amy Sedaris θα δανείσει τη φωνή της σε χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων

Η Amy Sedaris θα δανείσει τη φωνή της σε χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων

για τη σειρά του Netflix “BoJack Horseman”

amy-sidaris

Η ελληνοαμερικανίδα Amy Sedaris Amy Sedaris θα είναι μια απο τους κύριους συντελεστές της αναβίωσης του προγράμματος “BoJack Horseman”, μια προσπάθεια της Netflix. Η ηθοποιός θα ενσαρκώσει τη φωνή της πριγκίπισσας Carolyn, μιας γάτας πρώην συντρόφου του αλόγου-πρωταγωνιστή του καρτούν.

Η σειρά αυτή κινουμένων σχεδίων, στην οποία συν τοις άλλοις ακούγονται οι φωνές των Will Arnett (“Arrested Development”), Alison Brie (“Mad Men”) and Aaron Paul (“Breaking Bad”), αποτελεί μια σειρά κινουμένων σχεδίων για μεγάλους που περιστρέφεται γύρω απο το πιο αξιαγάπητο άλογο της δεκαετίας του ’90, 20 χρλονια μετά την άνοδο και τη πτώση του. Ο BoJack Horseman ήταν ο στάρ της τηλεοπτικής εκπομπής “Horsin’ Around” που τώρα ξέπεσε, μένει στο Hollywood και τον ενοχλούν τα πάντα.

Να κι ένα μικρό trailer της σειράς:

Όταν ξεκίνησε η σειρά , ο Ted Sarandos (Διευθυντής Προγράμματος του Netflix) είχε δηλώσει: «Ο BoJack Horseman είναι καυστικά αστείος και μια μοναδική αναπαράσταση του τί μπορεί να συμβεί μόλις ένα αστέρι σβήσει. Ο Raphael (σσ. Bob-Waksberg – δημιουργός) δημιούργησε ένα φανταστικό σύνολο χαρακτήρων με τις φωνές ορισμένων από τους καλύτερους κωμικούς στον κόσμο. Είμαστε πανευτυχείς να συνεργαζόμαστε με τον Michael Eisner ουτως ώστε να μεταδώσουμε τον BoJack αποκλειστικά σε όλα τα μέλη του Netfix παγκοσμίως».

NO COMMENTS

Leave a Reply