Δείτε το trailer της ταινίας “Είσαι εδώ;” με τον Ζακ Γαλυφιανάκη

Δείτε το trailer της ταινίας “Είσαι εδώ;” με τον Ζακ Γαλυφιανάκη

zak-galifianakis

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της επερχόμενης κινηματογραφικής κωμωδίας «Είσαι εδώ», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ζακ Γαλυφιανάκης, ο Owen Wilson και η Amy Poehler.

Πρόκειται για το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Matthew Weiner απο τη σειρά “Mad Men”. Η ταινία περιστρέφεται γύρω απο δυο παιδικούς φίλούς που πάνε ένα ταξίδι στη γενέτειρά τους αφότου ο ένας (Ζακ Γαλυφιανάκης) πληροφορείται πως κληρονόμησε μια τεράστια περιουσία από τον απομακρυσμένο πατέρα του που απεβίωσε πρόσφατα.

Γυρισμένο στη γενέτειρα πολιτεία του Γαλυφιανάκη, τη Βόρεια Καρολίνα το 2012, η κωμωδία έκανε τη πρεμιέρα της το 2013 στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο τον Σεπτέμβριο.. Ο ελληνοαμερικανός ηθοποιός αναγκάστηκε να λείπει από την επίσημη πρώτη, καθώς έσπασαν τα νερά της γυναίκας του, Weiner (έγγυος με το πρώτο τους παιδί), τη στιγμή που ο ηθοποιός έδινε συνεντεύξεις στο κόκκινο χαλί.

Η εταιρεία διανομής είναι η Millenium Entertainment και η ταινία θα προβληθεί για μια περιορισμένη περίοδο αρχής γενομένης στις 22 Αυγούστου.

NO COMMENTS

Leave a Reply