Η Ηλέκτρα Μπαράκος κυκλοφορεί το νέο της single

Η Ηλέκτρα Μπαράκος κυκλοφορεί το νέο της single

Electra_Barakos

Η Ελληνικής καταγωγής Ηλέκτρα Μπαράκος κυκλοφόρησε το δεύτερο single της την Τρίτη 10 Ιουνίου στα ITUNES με τίτλο “Tomorrow’s Not There”.

Η Ηλέκτρα μόλις τελείωσε την ηχογράφηση του νέου της άλμπουμ “These Times” με παραγωγό τον Mike Plotnikoff (Halestorm, Buckcherry, Kelly Clarkson). Η Ηλέκτρα συγκέντρωσε χρήματα για να χρηματοδοτήσει την παραγωγή από μια επιτυχημένη εκστρατεία στο Kickstarter όπου κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 22.000 δολάρια. Ο επίσης ελληνικής καταγωγής μουσικός PhilX με που έχει μεγάλες συνεργασίες στο ενεργητικό του, όπως με τον Bon Jovi και τον Powder συμμετέχει στο νέο δίσκο της Ηλέκτρας παίζοντας μπουζούκι σε ένα από τα κομμάτια που ονομάζεται “I Can’t Breathe”.

Η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια συνεργάστηκε και πάλι με την εταιρεία Chipotle Film productions για το δεύτερο της βίντεο κλιπ έπειτα από το εξαιρετικό αποτέλεσμα που είχε αποφέρει η προηγούμενη συνεργασία τους για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού “Problem Child”.Το βίντεο κλιπ αναμένεται να κυκλοφορήσει μετά τις 16 Ιουνίου και αναμένεται να γίνει το hit του καλοκαιριού.

Μετά από λίγο καιρό που  η Ηλέκτρα έφυγε από την Αθήνα με προορισμό το Χόλιγουντ για να εκπληρώσει το όνειρο του να γίνει τραγουδίστρια, οι γονείς της άφησαν τα πάντα πίσω και πήγαν να βρουν την κόρη τους στις ΗΠΑ, έτσι ώστε να την στηρίξουν με κάθε τρόπο. Εκεί δημιούργησαν το  συγκρότημα ELECTRA στο οποίο μπασίστας ήταν ο πατέρας της Ηλέκτρας.

NO COMMENTS

Leave a Reply