Γέννησε η Κέλλυ Κλάρκσον

Γέννησε η Κέλλυ Κλάρκσον

klarkson

Η προερχόμενη από το «American Idol» ποπ-σταρ Κέλλυ Κλάρκσον και ο σύζυγός της Μπράντον Μπλάκστοκ έφεραν στον κόσμο ένα υγιές κοριτσάκι.

Η μικρή Ρίβερ Ρόουζ Μπλάκστοκ γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου και είναι το πρώτο παιδί για το ευτυχές ζευγάρι. Η κάτοχος μουσικού βραβείου Grammy, η οποία από τη μεριά της μητέρας της κατάγεται από την Ελλάδα, ανακοίνωσε τα νέα για τη γέννηση της κόρης της στο Twitter γράφοντας τα εξής:

«Το κοριτσάκι μας, η Ρίβερ Ρόουζ Μπλάκστοκ, γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας! Ο Μπράντον κι εγώ πετάμε στα σύννεφα!!»

Νωρίτερα μέσα στο χρόνο, η Κέλλυ Κλάρκσον είχε επιβεβαιώσει τις φήμες που την ήθελαν έγκυο επίσης μέσω Twitter, λέγοντας «Μόλις μάθαμε επισήμως ότι περιμένουμε κοριτσάκι! Το ήξερα! Μόνο ένα κορίτσι θα μπορούσε να φέρει τόση αναστάτωση προκαλώντας τόσο εμετό!»

Η Κλάρκσον και ο Μπλάκστοκ παντρεύτηκαν τον περασμένο Οκτώβρη με ιδιωτική τελετή η οποία τελέστηκε σε φάρμα στο Τέννεση και ένα μόνο μήνα αργότερα ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να γίνουν γονείς.

NO COMMENTS

Leave a Reply