Η Angie Harmon επιστρέφει στην επιτυχημένη σειρά ‘Rizzoli & Isles’

Η Angie Harmon επιστρέφει στην επιτυχημένη σειρά ‘Rizzoli & Isles’

Angie-HarmonΗ γνωστή τηλεοπτική σειρά «Rizzoli & Isles» ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα την πέμπτη σεζόν στο ΤΝΤ ενώ ο κεντρικός χαρακτήρας της Angie Harmon και οι εξελίξεις παίρνουν νέα τροπή.

Η ντετέκτιβ Jane Rizzoli που ερμηνεύεται από την Harmon έμαθε πως είναι έγκυος στο τέλος της τέταρτης σεζόν. Πώς θα ερμηνεύσει την Rizzoli μέχρι το τέλος της νέας σεζόν, θα είναι άκρως ενδιαφέρον να το παρακολουθήσουμε.

Η υπόθεση επικεντρώνεται στην ντετέκτιβ της Βοστώνης και την ιατροδικαστή Maura Isles (Sasha Alexander) που είναι μεν αντίθετοι χαρακτήρες αλλά και καλές φίλες καθώς μαζί εξιχνιάζουν τα πιο μυστηριώδη εγκλήματα της Βοστώνης.

Μετά από μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ, η Harmon, της οποίας η μητέρα έχει ελληνικές ρίζες, έγινε γνωστή ηθοποιός από την σειρά « Law & Order». Έφυγε από τη σειρά καθώς είχε προτάσεις για κάποιες ταινίες και επέστεψε στην τηλεόραση σε κεντρικό ρόλο στη σειρά «Rizzoli & Isles» που έκανε πρεμιέρα το 2010. Το 2012, ξεχώρισε και διακρίθηκε στα βραβεία «Gracie Allen» για τον ρόλο της ως Jane Rizzoli.

Για να δείτε τα επεισόδια της σειράς «Rizzoli & Isles» επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: tntdrama.com/shows/rizzoli-isles

NO COMMENTS

Leave a Reply