Η Βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνίδα ηθοποιός Ολύμπια Δουκάκη ετοιμάζει νέα τηλεοπτική σειρά

Η Βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνίδα ηθοποιός Ολύμπια Δουκάκη ετοιμάζει νέα τηλεοπτική σειρά

bosolympia-dukakis

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ολυμπία Δουκάκη έχει στα σκαριά την μεταφορά του βιβλίου του Στίβεν Κινγκ «Big Driver» στην μικρή οθόνη.

Η Δουκάκη σε ηλικία 83 ετών θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Ντορίν στην ταινία αυτή. Τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι  και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο φθινόπωρο.

Η ιστορία επικεντρώνεται στην TessThorne μια διάσημη συγγραφέα βιβλίων τρόμου και μυστηρίου. Μετά από μια παρουσίαση ενός βιβλίου της ξεκινά ένα μακρύ και κοπιαστικό ταξίδι γυρισμού. Αποφασίζει να κόψει δρόμο από ένα απόμερο δρομάκι αλλά κάποια στιγμή καθώς οδηγεί σκάει το λάστιχο της. Μάταια ψάχνει για βοήθεια. Για καλή της τύχη περνάει ένας άλλος ο οδηγός ο οποίος προσφέρεται να βοηθήσει. Η Tessγρήγορα καταλαβαίνει πως ο «σωτήρας» τους είναι ένας κατά συρροή δολοφόνος. Αφού την χτύπησε πολλές φορές την πέταξε εκεί που είχε αφήσει και τα πτώματα των προηγούμενων θυμάτων του. Η Tessόμως δεν είναι νεκρή και καταφέρνει να δραπετεύσει και να επιστρέψει ασφαλής σπίτι της. Από εκείνη την στιγμή και μετά κάνει σκοπό της ζωής της να εκδικηθεί τον δράστη.

NO COMMENTS

Leave a Reply