Νέα ταινία θρίλερ του Αλέξανδρου Αβρανά

Νέα ταινία θρίλερ του Αλέξανδρου Αβρανά

abranas

Μετά το θρίαμβο της ταινίας του, «Miss Violence», στο φεστιβάλ Βενετίας, ο Έλληνας σκηνοθέτης, Αλέξανδρος Αβρανάς επιστρέφει στη δουλειά γράφοντας ένα νέο σενάριο στα ελληνικά για την επόμενή του ταινία.

Ενώ βρισκόταν στο κινηματογραφικό φεστιβάλ στην Ιερουσαλήμ για την προβολή του βραβευμένου «Miss Violence», δήλωσε στη Screen Daily, ότι θα συνεργαστεί για ακόμη μια φορά με τον Χρήστο Κωνσταντακόπουλο, παραγωγό της Faliro House, αλλά και τους πρωταγωνιστές του, Ελένη Ρουσσινού και Χρήστο Λούλη στην νέα του ταινία.

 «Γράφω ένα νέο σενάριο στα ελληνικά που θα έχει ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες. Θέλω να αρχίσω γυρίσματα το επόμενο καλοκαίρι», δήλωσε ο σκηνοθέτης.

Όσον αφορά στο βασικό άξονα του νέου σεναρίου ο ίδιος περιέγραψε χαρακτηριστικά: «Αναφέρεται σε ένα μεσοαστικό ζευγάρι Ελλήνων, που θέλει να ζήσει μια άνετη ζωή, κάτι σαν το αμερικάνικο όνειρο, καταλήγει όμως να διαπράξει φόνο για  χρήματα ώστε διατηρήσει τον τρόπο ζωής του. Έχει να κάνει με ηθικές αξίες».

Η ατιτλοφόρητη ακόμα ταινία περιγράφεται ως δραματικό θρίλερ, βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία που έλαβε χώρα στο Λονδίνο και έχει ήδη κινήσει το ενδιαφέρον εταιρειών σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ευρώπη και ΗΠΑ.

Ο Αβρανάς αποκάλυψε επίσης, ότι η επόμενη δουλειά του μετά από το σενάριο που επεξεργάζεται θα είναι μια αγγλόφωνη ταινία.

NO COMMENTS

Leave a Reply