Χανκ Αζάρια: Η φωνή στο νέο animation του FOX, «Bordertown»

Χανκ Αζάρια: Η φωνή στο νέο animation του FOX, «Bordertown»

hank-azaria

Τη φωνή του θα δώσει ο Χανκ Αζάρια, βραβευμένος με το βραβείο Emmy, στη νέα τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων του Σεθ ΜακΦάρλαν.

Η νέα σειρά με τίτλο «Bordertown», που θα προβληθεί στο αμερικανικό κανάλι FOX, αποτελεί μια κωμωδία κινουμένων σχεδίων στην οποία πρωταγωνιστούν δύο οικογένειες, που μένουν σε μια έρημη πόλη στα σύνορα μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Μεξικό.

Στο «Bordertown» σύμφωνα με τον ΜακΦάρλαν, δημιουργό επίσης της γνωστής σειράς «FamilyGuy» και γνωστό για το προκλητικό του χιούμορ, προβλέπεται ότι μέχρι το 2017 οι λευκοί θα αποτελούν πλέον μειονότητα. Με αυτήν την περίεργη πλοκή, στη σειρά έρχονται στην επιφάνεια ο θεσμός της οικογένειας, η πολιτική, αλλά και οι διαπολιτισμικές σχέσεις.

Ο Αζάρια, ο οποίος έχει ρίζες από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από τη Θεσσαλονίκη, έχει ήδη δώσει τη φωνή του σε 160 χαρακτήρες της τηλεοπτικής σειράς «Simpsons». Στο «Bordertown» ο ηθοποιός θα δώσει ζωή στον Μπαντ Μπάκγουαλντ, πατέρα τριών και φύλακα των συνόρων. Ο χαρακτήρας της σειράς, που είναι κάπως συντηρητικός, νιώθει ότι απειλείται λόγω των πολιτισμικών αλλαγών που “μεταλλάσσουν” τη γειτονιά του.

Τα νέα για την καινούρια σειρά ανακοινώθηκαν στην παρουσίαση του προγράμματος του FOXστην Ένωση Τηλεοπτικών Κριτικών της Αμερικής το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Υπεύθυνοι του καναλιού δήλωσαν επίσης ότι αρκετοί ακόμα ηθοποιοί , ανάμεσά τους και ο Ζακ Γαλιφιανάκης, θα «δανείσουν» τη φωνή τους ως special guestsσε χαρακτήρες άλλων σειρών κινουμένων σχεδίων.

NO COMMENTS

Leave a Reply