Η πρεμιέρα της ταινίας «Guardians of the Galaxy» και οι συνεντεύξεις από...

Η πρεμιέρα της ταινίας «Guardians of the Galaxy» και οι συνεντεύξεις από το κόκκινο χαλί

Video

Guardians_of_the_Galaxy_premiere

Ο Chris Pratt, o Dave Bautista, η Zoe Saldana, ο Vin Diesel, ο Benicio Del Toro, ο Bradley Cooper και πολλοί ακόμα ηθοποιοί από το cast, αλλά και το συνεργείο της ταινίας «Guardians of the Galaxy» παρακολούθησαν τη παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στο Dolby Theater του Los Angeles.

Στη ταινία αυτή, το κινηματογραφικό διάστημα της Marvel χάνεται στα πέρατα του γαλαξία, όπου ο ριψοκίνδυνος ταξιδευτής Peter Quill βρίσκεται στο επίκεντρο μιας ανελέητης διαμάχης μετά τη κλοπή μια μυστηριώδη ουράνια σφαίρα που εποφθαλμιά ο Ronan, ένας πανίσχυρος κακός που επιθυμεί να θέσει υπό απειλή το διάστημα. Προκειμένου να αποφύγει τον επίμονο Ronan, ο Quill αναγκάζεται να κηρύξει ανακωχή με κάθε λογής παράξενα πλάσματα: τον Rocket, μια συμμορία τεσσάρων ρακούν που μεταφέρουν όπλα, τον Groot, ένα ανθρωποειδές που μοιάζει με δέντρο, τη θανάσιμη και αινιγματική Gamora και τον Drax τον καταστροφέα που τον κυριεύει η δίψα του για εκδίκηση. Μα όταν ο Quill θα καταλάβει τη πραγματική δύναμη της ουράνιας σφαίρας και την απειλή που αποτελεί για την οικουμένη, θα πρέπει να βάλει τα δυνατά του προκειμένου να νικήσει τους διάφορους εχθρούς του σε μα τελική, γεμάτη απόγνωση αναμέτρηση στην οποία διακυβεύεται το μέλλον του διαστήματος.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να απολαύσετε τις συνεντεύξεις που παραχώρησαν οι ηθοποιοί στο Greek Reporter, από το κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας «Guardians of the Galaxy».

NO COMMENTS

Leave a Reply