Η Νία Βαρντάλος έρχεται στην Ελλάδα

Η Νία Βαρντάλος έρχεται στην Ελλάδα

Nia Vardalos

Μπορεί να απολαμβάνει ένα ευχάριστο διάλειμμα πρωτού αρχίσουν οι υποχρεώσεις της για τον Γάμο αλά Ελληνικά 2 ή μπορεί και να αναζητά την έμπνευση, καθώς η Νία Βαρντάλος και ο σύζυγός της, Ίαν Γκόμεζ, κατέφθασαν στην Ελλάδα.

Η Βαρντάλος εδώ και μία βδομάδα βομβαρδίζει τα social media καθώς δίνει την εντύπωση πως δεν βρίσκεται στην Ελλάδα μόνο για διασκέδαση. Στο λογαριασμό της στο WhoSay , η ηθοποιός, με μαύρα γυαλιά να καλύπτουν το πρόσωπό της και φορώντας ένα μεγάλο καπέλο, τράβηξε φωτογραφία μπροστά από ένα τουριστικό μαγαζί βάζοντας τη εξής hashtags: “#WorkTrip #Greece.”

Μοιράζοντας τις όμορφες στιγμές της στη πατρίδα, η Βαρντάλος αποκάλυψε τις όμορφες στιγμές που πέρασε μαζί με ένα χταπόδι, επισκέφθηκε το Κυκλαδικό Μουσείο της Αθήνας και, αστειευόμενη, έγραψε στο tweeter πως τα παπούτσια της «χρίστηκαν» από σκόνη του Παρθενώνα.

Τον Μάιο, η Βαρντάλος ανακοίνωσε και επίσημα στο Facebook της ότι η συνέχεια της μεγάλης της επιτυχίας «Γάμος αλά Ελληνικά» ήταν προγραμματισμένη. Η Ελληνοκαναδή έγραψε τη πρώτη και θα σκηνοθετήσει τη δεύτερη συνέχεια, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει και πάλι ο John Corbett, ο άντρας της από τη πρωτότυπη ρομαντική κομεντί. Και ένα είναι το σίγουρο: πως έχουμε να απολαύσουμε ακόμη περισσότερες στιγμές γέλιου παρέα με την οικογένεια Πορτοκάλος.

NO COMMENTS

Leave a Reply