Η Έλλη Ιωαννίδη πρωταγωνιστικό ρόλο για το NBC

Η Έλλη Ιωαννίδη πρωταγωνιστικό ρόλο για το NBC

2014-10-17-parenthood5

Η Έλλη Ιωαννίδη παίζει το ρόλο της Dylan Jones, στη σειρά του NBC, με τίτλο “πατρότητα”.

Η 16χρονη Ελληνοαμερικανίδα έχει εμφανιστεί σε πέντε επεισόδια, υποδύοντας την Dylan Jones, η οποία εισήχθη ως καινούργια σπουδάστρια στην Ακαδημία.

Αφού έχει εκδιωχθεί από άλλα τέσσερα σχολεία, λέει στους συμφητητές της ότι έχει “ADHD”, και γενικά θέματα συμπεριφοράς,”
Η Dylan Jones, καταφέρνει να κλέψει την καρδιά του συμφοιτητή της Max Braverman (που υποδύεται ο Max Burkholder).

Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με Ελληνίδα δημοσιογράφο, η Ιωαννίδη είπε ότι, ήταν σουρεαλιστικό το να πάρει αυτόν τον ρόλο.

“Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι μέρος του καστ,” είπε χαρακτηριστικά.

Χρειάστηκαν περίπου τρεις εβδομάδες για να συνειδητοποιήσει, ότι την επέλεξαν για αυτόν τον ρόλο, μετά από δύο φορές οντισιόν.

Η Ελλη Ιωαννίδη, ήταν πολύ νευρική κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας.

Ο σκηνοθέτης Peter Krause, και στη συνέχεια, ο εκτελεστικός παραγωγός Lawrence Trilling, ήταν καθοριστικοί παράγοντες στην επιλογή της για το ρόλο

“Πηγαίνοντας στο πρώτο οντισιόν, ήμουν ήδη ενθουσιασμένη με αυτό το συγκρότημα, και πραγματικά ήθελα να υποδυθώ τη Dylan, και τον δροσερό χαρακτήρα της”, δήλωσε η Ιωαννίδη.

Η Έλλη ξεκίνησε την καριέρα της στο θέατρο στα 11 χρόνια, αρχικά με τον κινηματογράφο, και με την τηλεόραση, λίγο αργότερα.

Προς το παρόν, σκοπεύει να συνεχίσει τη δουλειά της για τον ρόλο της στην σειρά “πατρότητα”, ενώ, ταυτόχρονα επικεντρώνεται και το σχολείο.

NO COMMENTS

Leave a Reply