Ρίτα Γουίλσον και Orianthi στο ετήσια παρέλαση του Χόλυγουντ

Ρίτα Γουίλσον και Orianthi στο ετήσια παρέλαση του Χόλυγουντ

Unknown1

Η 83η Ετήσια Χριστουγενιάτικη παρέλαση στο Χόλιγουν, θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή στις 30 Νοεμβρίου, και θα περιλαμβάνει παραστάσεις από Έλληνες και Αμερικάνους ηθοποιούς, παραγωγούς και τραγουδιστές, όπως η Ρίτα Γουίλσον και η Έλληνίδα Ροκ στάρ της Αυστραλίας, Οριάνθη.

Θεωρείται η μεγαλύτερη γιορτή των Χριστουγέννων στο Χόλιγουντ, και θα φιλοξενηθούν από την τηλεόραση στην εκπομπή, “προσωπικότητες”, οι Dean Cain, Laura McKenzie, Erik Estrada, και Montel Williams.

Ο Wilson και Οριάνθη θα δώσουν από κοινού μουσικές παραστάσεις, όπου θα συμμετάσχει και ο θρυλικός καλλιτέχνης Stevie Wonder.

Η διαδρομή της παρέλασης, ξεκινά από το Hollywood Boulevard στο Orange Drive, ανατολικά προς Vine Street, και στη συνέχεια πηγαίνει νότια, στην Sunset Boulevard και στα δυτικά προάστεια, περικυκλώνοντας όλη τη περιοχή, για να επιστρέψει πάλι στηνην Orange, όταν δύσει ο ήλιος.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί σε ένα δίωρο ειδικής εισφοράς, στις 10 Δεκεμβρίου στις 16:00 στο Hallmark Channel, και στη συνέχεια στην ίδια εκπομπή, την ενότητα, Ταινίες και Μυστήρια, στις 19 Δεκεμβρίου και ώρα 5:00 μμ.

NO COMMENTS

Leave a Reply