Ο Τεντ Σαράντος Λαμβάνει Βιομηχανία Αφιέρωμα στο Gotham Awards

Ο Τεντ Σαράντος Λαμβάνει Βιομηχανία Αφιέρωμα στο Gotham Awards

IFWT_Ted-Sarandos-326x159

Ο Τεντ Σαράντος, ο Έλληνομερικανός Διευθύντης, και Σύμβουλος της Netflix, τιμήθηκε σήμερα σε ένα αφιέρωμα της εταιρείας Δημιουργών έργου, στην περίφημη εκδήλωση , “Ανεξάρτητα Βραβεία Δημιουργών έργου Κινηματογράφου 2014”.

Η τελετή Gotham Awards, η οποία ξεκινά παραδοσιακά από την εποχή τοων Όσκαρ, πραγματοποιήθηκε στη Κυπριανή Wall Street, στη Νέα Υόρκη.

Η εταιρεία, τίμησε τον κ. Σαράντο, λόγω της προσφοράς του στον επαναστατικό τρόπο που παράγονται οι εκπομπές, μέσα από το επιχειρηματικό μοντέλο Netflix.

Την Joana Vicente, εκτελεστική διευθύντρια των Ανεξάρτητων Δημιουργών έργου, επαίνεσε ο κ.Σαράντος, ως μία οραματίστρια, στην αναμόρφωση της ψυχαγωγίας.

Η στρατηγική του κ. Σαράντου για την Netflix, τα τελευταία χρόνια περιλαμβάνει την ώθηση για τη δημιουργία υπηρεσίας streaming, η οποία οδήγησε έκτοτε σε πολλές εμπορικές επιτυχημένες παραστάσεις όπως το “House of Cards” και “Το πορτοκαλί είναι το νέο μαύρο».

Στις παραστάσεις έχουν λάβει μέρος, αρκετές υποψηφιότητες Emmy, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στην εντυπωσιακή ανάπτυξη του Netflix, σε εμβέλεια και δημοτικότητα.

Οι άλλες τιμώμενες της βραδιάς είναι η Tilda Swinton και Bennett Miller.

Η Swinton τιμήθηκε με τον τίτλο “ηθοποιός με το πιο εντυπωσιακό σώμα της χρονιάς”, η οποία περιελάμβανε και τις εμφανίσεις της Γουές Άντερσον “The Grand Budapest Hotel» και του Τζιμ Τζάρμους στην ταινία με τίτλο, “Μόνο οι εραστές μένουν ζωντανοί”.

Τον τίτλο του καλίτερου σκηνοθέτη πήρε ο Bennett Miller, για την εξέχουσα δουλειά του στην ταινία, “Foxcatcher”.

Ο Τεντ Σαράντος, έχει αναλάβει την ευθύνη για το Netflix από το 2000, και έχει συχνά επαινεθεί, ως ένας από τους πιο καινοτόμους ανθρώπους, που εργάζονται πίσω από τα παρασκήνια του Χόλιγουντ σήμερα.

NO COMMENTS

Leave a Reply