Η Ρίτα Γουίλσον και ο Τομ Χανκς στην Εθνική Τελετή Φωτισμού Χριστουγεννιάτικου...

Η Ρίτα Γουίλσον και ο Τομ Χανκς στην Εθνική Τελετή Φωτισμού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

tom_hanks_and_rita_wilson

Η Ρίτα Γουίλσον και ο Τομ Χανκς, έκαναν ένα διάλειμμα από το πολυάσχολο πρόγραμμά τους, χθές, για να παρευρεθούν στην Εθνική τελετή φωτισμού του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, μαζί με τον Πρόεδρο Ομπάμα και την οικογένειά του.

Η τελετή έλαβε χώρα στις 16:30 στο Πάρκο του Προέδρου, κοντά στο Λευκό Οίκο.

Το διάσημο ζευγάρι, που είναι γνωστό, για τους ισχυρούς δεσμούς του με την Ελληνοαμερικανική κοινότητα, κάλεσε επίσης, για αυτήν την βραδιά, τους μουσικούς, Ne-Yo, Steve Miller, Patti LaBelle, Chely Wright και Fifth Harmony, οι όποίοιμεταξύ άλλων, τραγούδησαν και μελωδίες, πού συνεπήραν το κοινό, στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Η τελετή φωτισμού του δέντρου, είναι παράδοση στην Ουάσιγκτον, DC, από το 1923.
Ένα τεράστιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, φωτίζεται, με πάνω από 60.000 λάμπες, μαζί με 56 μικρότερα δέντρα, πού αντιπροσωπεύουν τις Αμερικανικές Πολιτείες της Επικράτειας.

Φέτος, τα φώτα για τα μικρότερα δέντρα, είχαν οργανωθεί από τις γυναίκες, από όλη την Αμερική, μέ την συμμετοχής τους, μέσω του Google, με συγγεκριμένο κωδικό πρόσβασης.
Το πρόγραμμα, είχε σκοπό να εμπνεύσει τις γυναίκες, να εισέλθουν στον τομέα της επιστήμης των Υπολογιστών, υπό την αιγίδα της εκδήλωσης για τον φετινό φωτισμό του Χριστουγενιάτικου δέντρου.

Το δυναμικό ζευγάρι του Χόλιγουντ, σύντομα θα δίνει παραστάσεις στο Εθνικό θέατρο.

Η Ρίτα Γουίλσον, έχει εργαστεί σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες.
Προσεχώς θα πρωταγωνιστήσει στις καινουργιες που θα κυκλοφορήσουν, με τον τίτλο, “Kiss Me”, “Αδελφός στους νόμους” και “Αντιμετωπίζοντας την δύση”.

Ο Τόμ Χανκς δε, θα με πρωταγωνιστήσει στις ταινίες, “Ιθάκη”, “The Lost Symbol” και “ένα ολόγραμμα για τον βασιλιά.

NO COMMENTS

Leave a Reply