Η Τζένιφερ Άνιστον τσαλακώνει την εικόνα της για να πρωταγωνιστήσει στην ...

Η Τζένιφερ Άνιστον τσαλακώνει την εικόνα της για να πρωταγωνιστήσει στην τανιία Cake

Screen-Shot-2014-09-18-at-2.21.38-PM

Η Τζένιφερ Άνιστον μίλησε για την indie δραματική ταινία, Cake, πού πρωταγωνιστεί, σε χθεσινή εκπομπή στρογγυλής τραπέζης, για τα ‘Οσκαρ, που προβλήθηκε στο Epix.

Η πρώτη από τις πέντε συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, με το όνομα “Hollywood Sessions”, που παρουσιάζεται κάθε χρόνο, αποδίδει Βραβείο για την κατηγορία, “Καλίτερος Ηθοποιός” των Βραβείων Όσκαρ.

Η Άνιστον, μίλησε για την αγάπη της, για το σενάριο, αμέσως μετά την πρώτη ανάγνωση του, και στη συνέχεια για την απόφασή της, να εγκαταλείψει τις ανέσεις της, για να παίξει έναν ηγετικό χαρακτήρα.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε ότι, “αισθάνεται συμπόνια, και συμπάσχει με όποιον βιώνει τέτοιο πόνο.”

Στην ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί επίσης, η Άννα Kendrick, η Sam Worthington και η Felicity Huffman, μία γυναίκα βρίσκεται σε συνεχή σωματικό και συναισθηματικό πόνο, μετά από ένα τραυματικό ατύχημα αυτοκινήτων, και καταφεύγει στα χάπια

Η σκηνοθεσία, είναι του Daniel Barnz, ο οποίος, έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, το Σεπτέμβριο, όπου και καταχειροκροτήθηκε.

Οι παραγωγοί αποφάσισαν, ότι πέρα από την προετοιμασία, που θα πρέπει να είναι εντατική, για να ενσαρκώσει ένας ηθοποιός τον συγγεκριμένο χαρακτήρα, η Άνιστον, υποβλήθηκε επίσης σε μια φυσική μεταμόρφωση.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, για να μεταφέρει τον πόνο του χαρακτήρα, και να αποδώσει πειστικά τον συνεχή πόνο, εκτός των ειδικών κινηματογραφικών τεχνικών, ήταν αρκετά γενναία, ώστε να εμφανιστεί χωρίς μέικ απ, για το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας, κάτι που λίγοι σταρ του Χόλιγουντ, έχουν τολμήσει, στην ηλικία των 40 χρόνων τους.

Τα άλλα μέλη της φημισμένης, των προ-Όσκαρ στρογγυλής τραπέζης εκπομπής, του τρέχοντος έτους, είναι, η Έμιλι Μπλαντ, η Jessica Chastain, και η Gugu Mbatha

Πρώτες, οι Shailene και Woodley, μαζί με την ‘Ανιστον, συμμετείχαν σε μια ωριαία μακρά συζήτηση, σχετικά με την υποκριτική, τις ταινίες που πρωταγωνίστησαν κατά το παρελθόν, και την κατάσταση της κινηματογραφικής βιομηχανίας σήμερα.

NO COMMENTS

Leave a Reply