Έλληνες υποψήφιοι στον 72ο διαγωνισμό στις Χρυσές Σφαίρες

Έλληνες υποψήφιοι στον 72ο διαγωνισμό στις Χρυσές Σφαίρες

aniston-fit-tips_0

Το Hollywood Foreign Press Association, αποκάλυψε τελικά τις υποψηφιότητες για τον επερχόμενο 72ο διαγωνισμό, στις Χρυσές Σφαίρες, και οι Έλληνες έχουν εξέχουσα θέση, μεταξύ διάσημων υποψήφιωτήτων της φετινής χρονιάς, μεταξύ των οποίων η Τζένιφερ Άνιστον, και ο Ελληνογάλλος μουσικός συνθέτης, Αλέξανδρος Ντεσπλάτ.

Η Άνιστον είναι υποψήφια ως καλύτερη ηθοποιό, για την απόδοσή της, σε μία δραματική ταινία, με τον τίτλο,”Cake”, όπου, μια ανεξάρτητη γυναίκα με πολλούς εθισμούς, ζεί σε διαρκή πόνο, ο οποίος οφείλεται σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα πού είχε βιώσει στο παρελθόν, και την ακολουθεί και στο σήμερα.
Η Άνιστον υπέστη μια φυσική μεταμόρφωση για το ρόλο, ώστε να ενσαρκώσει πραγματικά, τον πόνο του χαρακτήρα που απεικονίζει.

Ο Ντεσπλάτ, ήταν υποψήφιος για το καλύτερο μουσικό συνθέτη, χάρη στο έργο του σχετικά με το soundtrack της ταινίας, “The Game”.

Η τελετή θα λάβει χώρα στις την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015, στο Beverly Hilton Hotel, ενώ θα μεταδοθεί στο NBC, στις 5-8 μμ (ΡΤ), και στις 8-11 μμ (ET).

NO COMMENTS

Leave a Reply