Ο Τζον Στάμος γκέστ στάρ στην πρεμιέρα του “Galavant”

Ο Τζον Στάμος γκέστ στάρ στην πρεμιέρα του “Galavant”

johnstamos

Ο Τζον Στάμος θα είναι και πάλι στην τηλεόραση, υποδυώμενος έναν μεσαιωνικό ιππότη στην πρεμιέρα της σειράς του “Galavant”.

Η σειρά, είναι μία από τις πιο αναμενόμενες πρεμιέρες της νέας τηλεοπτικής σεζόν, για τον Ιανουάριο.

Το “Galavant”, είναι ένα μίγμα των παραδοσιακών παραμυθιών με στοιχεία μιούζικαλ του Broadway, με πολλά τραγούδια και χορευτικά νούμερα, πού εμφανίζονται σε όλη την παράσταση.

Ένα μεγάλο μέρος της κωμωδίας της παράστασης “Galavant”, προέρχεται από το κλασικό, γνωστό και αγαπημένο παραμύθι σε όλους, “tropes”.

Ο Στάμος θα παίξει τον αντίπαλο του σερ Jean Hamm.

Προκειμένου να προετοιμαστεί για το ρόλο, ο Στάμος έπρεπε να φορέσει την πανοπλία του ιππότη, και να προσποιηθεί τη βρετανική προφορά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, που εργάζεται στο “Galavant”, ήταν το πιο διασκεδαστικό πράγμα που έκανε, αφού είχε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, που δεν εργάζονταν πουθενά, όπως είπε.

Η εκπομπή του ABC έχει επενδύσει σε αυτό, πολύ χρόνο και χρήμα, και ελπίζει να αποδώσει ανάλογα.

Το πιλοτικό επεισόδειο, φημολογείται να έχει έναν προϋπολογισμό, ύψους 7 εκατομμυρίων δολαρίων, μία αρκετά μεγάλη επένδυση, για τη μοναδική μορφή του show.

Μέχρι στιγμής, οι εκθέσεις που βγαίνουν από το cast , φαίνεται να υποδηλώνουν ότι η προσπάθεια αυτή αποδείχθηκε σωστή.

Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα στο ABC, στις 4 Ιανουαρίου, στις 8 μ.μ. ET.

Ο Τζόν Στάμος, παίζει έναν χαρακτήρα όπως λέει, πού είναι, “κάπου μεταξύ του Ρίτσαρντ Μπάρτον, του Dick Van Dyke και της Mary Poppins”.

NO COMMENTS

Leave a Reply