Χόλιγουντ: Ο Τζιμ Γιαννόπουλος είναι ο κορυφαίος αυτής της χρονιάς

Χόλιγουντ: Ο Τζιμ Γιαννόπουλος είναι ο κορυφαίος αυτής της χρονιάς

jim

Ο Τζιμ Γιαννόπουλος, ο Έλληνοαμερικανός Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Fox Filmed Entertainment, θα τιμηθεί στο φετινό CinemaCon με το επιβλητικό βραβείο, “Pioneer της Χρονιάς”.

Υπό τη διεύθυνση τού ο κ. Γιαννόπουλου, η αλεπού έχει βιώσει τις πιο κερδοφόρες στιγμές, σε ολόκληρη την ιστορία της.
Ένα εντυπωσιακό επίτευγμα, λαμβάνοντας υπόψη, ότι τα περισσότερα στούντιο ταλαντεύονται, λόγω του ταχέως μεταβαλλόμενοΥ καθεστώτος της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Η επιτυχία της αλεπούς κατά τις τελευταίες δύο δεκαετίες, υπήρξε αποτέλεσμα των δύο εμπορικών επιτυχιών, “blockbuster , “Taken”.
Επιπλέον, το “Avatar” και “The Day After Tomorrow”, καθώς και τις θρυλικές καλλιτεχνικές ταινίες όπως, «Το κορίτσι που εξαφανίστηκε, “” Το Grand Budapest Hotel “ και “Η ζωή του Πι “, είναι άλλες ταινίες εξίσου γνωστές.

Εκτός από το πλήθοςτων επιτυχημένων φιλμ, ο κ.Γιαννόπουλος είναι ένας από τους παλαιότερους από τους Προέδρους του διδακτικού στούντιο, στην κινηματογραφική βιομηχανία.

Η “Pioneer της Χρονιάς”, είναι μια μεγάλη τιμή για τον ίδιο, ειδικά υπό το φως του γεγονότος ότι ανάμεσα στούς προηγούμενους παραλήπτες, έχουν συμπεριληφθεί ιστορικά ονόματα του Χόλιγουντ, όπως ο Cecil B. DeMille, ο Τζακ Γουόρνερ, ο Άλαν Χορν και ο Jeffrey Katzenberg.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας στις 22 Απριλίου, 2015.
Η CinemaCon, είναι ένα ετήσιο γεγονός που συγκεντρώνει ιδιοκτήτες κινηματογράφων από όλο τον κόσμο, καθώς και σκηνοθέτες, παραγωγούς και άλλα ονόματα του Χόλιγουντ, υψηλού προφίλ, προκειμένου να μοιραστούν την πρόσφατη πρόοδο, στην κινηματογραφική τεχνολογία.

NO COMMENTS

Leave a Reply