Λαμπρές παρουσίες στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου στο Λος Άντζελες

Λαμπρές παρουσίες στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου στο Λος Άντζελες

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου, στό Λος Άντζελες,  γιόρτασε τα εγκαίνια του, φιλοξενώντας στο  κόκκινο χαλί πολλά από τα μεγαλύτερα  ονόματα Ελληνοαμερικάνων και Ελλήνων προσωπικοτήτων του κινηματογράφου.

Μέ τη χορηγία της  Earth Friendly Products, η βραδιά των εγκαινίων περιελάμβανε καί την προβολή της ταινίας “Μικρή Αγγλία”, όπου και προβλήθηκε στις 3 Ιουνίου.

Ανάμεσα στις πολλές ισχυρές προσωπικότητες του Χόλιγουντ που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, ήταν ο Τζιμ Γιαννόπουλος της 20th Century Fox,  ο Kary Antholis από τήν HBO, και από την φετινή χρονιά  τιμώμενη ταινία ,  “Ηρακλής”, του Ορφέα,  τόν σεναριογράφο τόν Έβαν Σπιλιωιτόπουλο.

Όσο για Ελληνικής καταγωγής πρόσωπα, ήταν ο  Κώστας Μάντιλορ, η Πατρίσια Κάρα, ο Andy Μυλωνάκης και ο Michael Papajohn της “Nightcrawler”,  μερικά μόνο από τις πολλές διασημότητες , πού τίμησαν την Ελληνική καταγωγή τους, με τήν Ελληνική συμβολή τους, στον κινηματογράφο  στην τελετή έναρξης.

Το φετινό φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 3 Ιούνιου έως 7 Ιούνιου, και θα περιλαμβάνει ταινίες από Έλληνες κινηματογραφιστές από όλο τον κόσμο, από την Αυστραλία μέχρι τη Γερμανία, με ένα καλό ποσοστό του φετινού line-up,  που αντιπρωσοπεύει  την αναζωπύρωση της κινηματογραφικής βιομηχανίας στην Ελλάδα.

R-efistore_701

NO COMMENTS

Leave a Reply