Ο Τζoν Στάμος στο αστυνομικό τμήμα του Μπέβερλι Χιλς

Ο Τζoν Στάμος στο αστυνομικό τμήμα του Μπέβερλι Χιλς

9566887

Η αστυνομία στο Μπέβερλι Χιλς σταμάτησε τον ηθοποιό, Τζόν Στάμο, μετά από πολυάριθμες κλήσεις, πού έκαναν διάφοροι, για έναν πιθανό μεθυσμένο οδηγό στο δρόμο. Ο ηθοποιός συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.

Αν και δεν είναι πολλές οι λεπτομέρειες πού δόθηκαν, σχετικά με το πόσο αλκοόλ ήταν στον οργανισμό του, οι αστυνομικοί τον πήγαν στο νοσοκομείο για μια πιθανή ιατρική κατάσταση (δεν έχει ακόμα γίνει γνωστό, σχετικά με το τι μπορεί να ήταν), όπου έμεινε για περαιτέρω θεραπεία.

Ο Στάμος δήλωσε ευγνώμων προς τον Αστυνομικό Τμήμα Μπέβερλι Χιλς, και οι γιατροί του στο Cedars-Sinai, τουίταραν:
“Ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και την υποστήριξή τους. Είμαι πλέον στο σπίτι και είμαι καλά.Είμαστε πολύ συγκινημένοι από το προσωπικό τού BHPD Cedars, και τη φροντίδα τους”.

Ο Τζόν Στάμος σύντομα να ξεκινήσει την παραγωγή, δύο τηλεοπτικών σειρών, αν και η ημερομηνία τού δικαστηρίου, έχει προγραμματιστεί για τις 11 Σεπτέμβρη, όταν θα είναι στη μέση των γυρισμάτων.

Ο Στάμος είναι ο πρωταγωνιστής και παραγωγός της νέας σειράς κωμωδίας FOX, και θα είναι, επίσης, στο πολυαναμενόμενο “Φουλ” Follow-up για το Netflix, το “Fuller House.”

Αν και ο ίδιος θα πρέπει να εμφανίζεται μόνο στο πρώτο επεισόδιο του “Fuller House” όσο γνωρίζουμε, ο κεντρικός ρόλος του στην “ιστορική” σειρά σημαίνει ότι, η παράσταση τών γυρισμάτων, θα μπορούσε να βάλει σε μπελάδες τη παραγωγή, άν ο Στάμος καταλήξει να χρειαστεί θεραπεία.

R-efistore_701

NO COMMENTS

Leave a Reply