Η Ντέπη Ματενόπουλος επιστρέφει στο CBS

Η Ντέπη Ματενόπουλος επιστρέφει στο CBS

221631_10151770104604379_142597234_n-e1380130761299

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, λόγω της εγκυμοσύνης της, η Ντέπη Ματενόπουλος, όπου έφερε στο κόσμο ένα κοριτσάκι, και  διανύει τους πρώτους μήνες ως μητέρα,  θα επιστρέψει στην τηλεόραση,  ώς το νέο ξενιστή του “The Insider” στο CBS.

Η τηλεπερσόνα είχε καταρχάς παίξει στη σειρά  “The Insider” τον Ιανουάριο του 2012, και συνέχισε να εργάζεται για την παράσταση, δίνοντας  αποκλειστικές συνεντεύξεις με προσωπικότητες,  όπως Μάρθα Στιούαρτ, Joy Behar, και Kathy Lee Gifford.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με την απόφαση  να συμπεριλάβει την Ντέπη Ματενοπούλου στο καστ τηε σειράς, ο παραγωγός Brad Bessey είπε,  ” Το κοινό  μας αγαπάει  πραγματικά τη Ντέπη, η οπία έχει μεγάλη χημεία με τον Louis και την ομάδα.  Έχει μια δυναμική προσωπικότητα. Με πολλούς τρόπους, είναι η προσωποποίηση τού ρόλου, στό “The Insider”.

Η Ματενοπούλου είναι μία γοητευτική προσωπικότητα, σε συνδυασμό με την αξιοπιστία της, πρός τους τηλεθεατές και τη γνώση εμπιστευτικών πληροφοριών, είναι ένας  τέλειος συνδυασμός για το,” The View ” TV  κανάλι, το E και Hallmark Channel,  με τίτλο “Σπίτι & Οικογένεια».

R-efistore_701

NO COMMENTS

Leave a Reply