Η Ariane Labed στό κάστ για την ταινία “Creed Assassin”

Η Ariane Labed στό κάστ για την ταινία “Creed Assassin”

Ariane-Labed

Η Ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, Ariane Labed, σύμφωνα με τα νέα που έρχονται από το Χόλυγουντ, κάνει ένα άλλο σημαντικό βήμα στην καριέρα της, με τη συμμετοχή της στην ταινία, “Creed Assassin” .

Η Labed εξέπληξε κριτικούς και κοινό στις Κάννες, με την ερμηνεία της, στο “The Lobster», σε σκηνοθεσία Γιώργου Λάνθιμου, σύζυγό της ηθοποιού.

Η Ελληνογαλλίδα ηθοποιός έχει ένα ποικίλο και ενδιαφέρον βιογραφικό, με indie επιτυχίες όπως το “Attenberg”, την πρώτη μεγάλη εμφάνισή της στην ταινία, καθώς και άλλες: όπως “πριν από τα μεσάνυχτα”, με πρωταγωνιστή τον Ethan Hawke και η Julie Delpy.

Είναι ακόμα ασαφές ποιο ρόλο θα παίξει η Labed στο “Creed Assassin” του”, αν και πληροφορούμαστε ότι, θα παίξει ένα πολύ σημαντικό ρόλο απέναντι στούς συμπρωταγωνιστές της, Michael Fassbender και Μαριόν Κοτιγιάρ. Η ταινία είναι μια προσαρμογή live-action της διάσημης σειράς παιχνιδιών βίντεο από την Ubisoft.

Η ταινία, “Σύμβολο της Πίστεως Δολοφόνος”, θα ξεκινήσει γυρίσματα το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους, και η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας, έχει οριστεί για τα τέλη Δεκεμβρίου 2016.

Η Labed γίνεται όλο και περισσότερη αναγνωρίσιμη για το έργο της, με το βραβείο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας στη Βενετία το 2010, για το ρόλο της στην ταινία “Attenberg”.

Το επαγγελματικό της ντεμπούτο αυξάνεται, λόγω και της εταιρικής σχέσης με τον ανεξάρτητο σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο, και θα μπορούσε να οδηγήσει το ζευγάρι, σε μεγάλες επιτυχίες, τόσο στην Ευρωπαϊκές και Αμερικανικές αγορές, στην κινηματογραφική βιομηχανία.

Αυτοί οι δύο Ελληνικής καταγωγής στάρ, είναι σίγουρα ένα ζευγάρι, πού θα απασχολήσει το Χόλυγουντ.

NO COMMENTS

Leave a Reply